PRO TV a fost din nou lider absolut de audienta cu editia de joi a show-ului ”Sunt celebru, scoate-ma de aici!”

Ultima actualizare: 23-02-2015 07:03

A fost "Macel in pantaloni" joi seara la "Sunt celebru, scoate-ma de aici"! Alina, Ruby, Gina si Dorian au participat la provocarea junglei si n-a fost deloc o incantare. Pentru ca, alaturi de ei, au "intrat in joc" si gandacii si serpii.

Dorian a fost din nou favoritul publicului, iar vineri va fi nevoit sa treaca prin alte clipe de... "neuitat", in proba "Teroare la telefon". PRO TV a fost si joi seara lider absolut de audienta.

Fasolea - nelipsita din meniu - a fost de aceasta data un deliciu pentru cei 12 concurenti. Gabi Jugaru a pregatit o ciorba care i-a incantat pe toti. Dupa ce s-a lasat intunericul, au aparut insa primele probleme pentru Ruby. Iar dis-de-dimineata, toata lumea a intrat in priza. Si, pentru ca Dorian a fost un bun actor pe timpul noptii, asa cum i s-a cerut  si a reusit sa-i sperie pe ceilalti ca a vazut un sarpe, a primit o recompensa. A putut astfel sa-si mai spele din pacate, in fatza colegilor din tabara.

Ruby, Dorian, Gina si Alina - cei 4 concurenti votati de telespectatori prin SMS la 1264 - au primit sarcina de a aduce mancare. Si au fost nevoiti sa isi invinga temerile, in proba "macel in pantaloni". S-a facut apoi... bilantul! Cele 8 stelute adunate le-au ridicat moralul celor 12 concurenti, care au facut un nai si au inceput sa si cante de bucurie.

In cea de-a doua proba a serii - "cufarul cu surprize" - a venit randul Elenei Merisoreanu si al Luminitei Nicolescu sa arate ce pot. Ajutate de cei din tabara, cele doua doamne nu s-au intors cu mana goala. Au facut rost de rozmarin...

Tot in editia de joi seara, concurentii au primit sarcina de a face curatenie in tabara.

”Imi place mult Mihai, dar am vazut ca atunci cand am fost la patul lui, toate hainele lui erau mototolite, bagate sub perna. Nu mai stiai ce e acolo. A scos toate hainele si le-a insirat pe aici, e nasol ca iti vin ganganii”, s-a plans Elena Lasconi de Mihai Traistariu.

Elena Lasconi s-a remarcat de-a lungul celor 4 zile de concurs ca o persoana bine intentionata si entuziasta. De cealalta parte, Mihai Traistariu prefera sa stea retras si sa-i lase pe altii sa se agite.

”Ajut cat pot, am mai carat o apa un lemn si fac lucrurile pe care stiu sa le fac”, a spus cantaretul.

PRO TV a fost si joi seara lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial, a obtinut o cota de piata si un rating de doua ori mai mari fata de urmatorul post clasat.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie. Dorian a fost ales iarasi pentru o noua proba - "teroare la telefon".

Vineri, de la 20.30, aventura continua la PRO TV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO