Adrian Enache a pierdut prima confruntare in justitie cu Mariana Moculescu. "Dezvaluirile" care l-au suparat pe cantaret


Ultimul update: Duminica 22 Februarie 2015 07:06
Data publicarii: Joi 19 Februarie 2015 18:35
Categorie: Stiri Mondene

Adrian Enache a ratat joi sansa de a castiga o suta de mii de lei.

Artistul a pierdut prima confruntare in justitie cu Mariana Moculescu, pe care o daduse in judecata dupa ce femeia a dezvaluit in presa ca in tinerete ar fi avut o relatie de amor cu el, plina de violente. Cantaretul poate contesta sentinta la Tribunal.

De cand a aflat ca Adrian Enache a dat-o in judecata si ii cere daune morale de o suta de mii de lei, fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu tuna si fulgera. Artistul s-a suparat pentru ca fosta doamna Moculescu ar fi dezvaluit in presa ca in urma cu 30 de ani ar fi avut o relatie amoroasa presarata cu gelozii si vanatai.

Reclamantul si parata nu s-au intalnit insa niciodata la judecatorie unde rolul cel mai important l-au jucat avocatii. Chiar si asa, magistratii nu i-au dat satisfactie lui Enache.

Judecatorul i-a respins cererea de chemare in judecata pe motiv ca este neintemeiata. Vestea buna pentru cantaret e ca nu va trebui sa ii plateasca Marianei Moculescu cheltuieli de judecata. Deocamdata, ea nu are asemenea pretentii.

Magistratul a luat aceasta decizie si pentru ca cel care ar fi dezvaluit detaliile picante despre pretinsa relatie ar fi de fapt un alt iubit al Marianei, Cristi Marin.

Mariana Moculescu nu a vrut niciodata sa confirme sau sa infirme povestea. „Aceasta catastrofa nu a fost primul barbat din viata mea. Nu, eu nu am fost indragostita de Adrian Enache. Cine e Adrian Enache? Un taranus, nu era sanatos la cap”, a afirmat Mariana Moculescu.

Adrian Enache poate contesta decizia la Tribunal.

VIDEO PROTVPLUS.RO