Sumele fabuloase pe care le încasează Meghan Markle și Prințul Harry pentru un discurs

Ultima actualizare: 19-09-2020 19:00
Prințul Harry și Meghan, prima apariție publică după Megxit - 6
Getty

Meghan Markle și Prințul Harry ar câștiga în jur de 1 milion de dolari pentru fiecare discurs pe care îl susțin la evenimente private, conform unor consultanți citați de Daily Mail.

Suma ar urma însă să scadă din cauza condițiilor tot mai stricte pe care cei doi le cer la evenimentele la care participă, mai arată sursa citată. Din acest motiv, comisioanele celor doi ar urma să ajungă la 250 - 400.000 de dolari.

Condițiile puse de cei doi ar fi similare cu cele ale membrilor Casei Regale britanice, deși cei doi au renunțat la funcțiile regale. Printre acestea se numără dorința de a aproba fiecare aspect al evenimentului, cum ar fi verificarea fiecărei persoane care ar putea să-i prezinte ori să modereze discuția, precum și informații despre sponsori.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat un acord cu Netflix pentru producţia de documentare şi programe pentru copii. Cuplul se va concentra pe diverse teme inspirate de poveşti care sunt apropiate de sufletul lor. Mai multe proiecte sunt deja în desfăşurare, inclusiv un serial documentar despre natură şi unul animat bazat pe femei considerate surse de inspiraţie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO