Spun “punct, e momentul schimbarii”. Anuntul facut luni de Andreea Marin, pe Facebook

Ultima actualizare: 17-01-2013 07:12
andreea marin banica

Dupa anuntul despartirii de sotul ei, Stefan Banica jr., facut pe Facebook, Andreea Marin si-a luat prin surprindere fanii cu o alta veste trista, data tot pe site-ul de socializare.

Andreea Marin a anuntat ca a decis sa se retraga din functia de director editorial al revistei Businnes Woman.

Din respect pentru cititorii ei, Andreea a decis sa le dea vestea prin intermediul unui editorial: “…spun "punct, e timpul schimbarii". Exista ceva in mine ce tine de intuitie, de simtul momentului cand e oportuna o miscare radicala, pentru ca stiu ca ma asteapta un tren in care nu e chip sa nu urc….

Astazi sunt la momentul unei alegeri: provocari noi ma asteapta in anul ce vine, mi-am extins activitatea profesionala, idei incitante ma traverseaza si ma pun la treaba, astfel incat imi dau seama ca 24 de ore pe zi nu imi mai sunt de ajuns.

De aceea, exista proiecte care sunt pe directia buna deja, pentru care predau cu mandrie stafeta. Iar Business Woman este povestea de suflet pe care nu o parasesc, pentru ca ii voi fi alaturi la nevoie, in proiecte punctuale legate de revista, doar ca nu voi mai putea fi membru permanent in echipa”.

A fost desemnata masina anului 2013. N-o sa-ti vina sa crezi care este

Cel mai bine platite meserii din Europa. Topul oraselor in care romanii pot castiga cele mai mari salarii

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO