Show incendiar cu The Rolling Stones in desertul din California. Pe aceeasi scena: Bob Dylan, Paul McCartney, Roger Waters

09-10-2016 08:04

Rockerii de la The Rolling Stones au sustinut un concert incendiar in desertul din California.

Li s-au alaturat, in programul festivalului Desert Trip, Bob Dylan, Paul McCartney, Roger Waters, Neil Young si The Who.

Este pentru prima oara aceste nume celebre urca pe scena in cadrul aceluiasi eveniment.

Festivalul a debutat in acest weekend si se va incheia la finalul saptamanii viitoare.

Legendara formatie The Rolling Stones a anuntat recent ca cel mai nou album de studio al sau, "Blue & Lonesome", va aparea la 2 decembrie. Acesta va fi primul produs discografic dupa o pauza de peste un deceniu si va fi editat sub egida Polydor Records.

Inregistrat in doar trei zile, in Londra, in luna decembrie a anului trecut, "Blue & Lonesome" promite a fi un album ce va aminti de "radacinile si de pasiunea pentru muzica blues care a fost intotdeauna inima si sufletul The Rolling Stones", dupa cum se arata intr-o declaratie de pe site-ul trupei, conform Agerpres.

Produsul discografic a fost realizat de Don Was si de Glimmer Twins si va fi disponibil in diverse formate. Odata cu anuntul facut joi, indelung asteptat de fanii din toata lumea ai trupei, a inceput si perioada de comenzi.

Cei patru membri ai trupei, Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood, alaturi de partenerii lor de turneu Darryl Jones (bas), Chuck Leavell (clape) si Matt Clifford (clape), si-au dorit ca acest album sa fie unul spontan si sa fie cantat live in studio.

O aparitie-surpriza este cea a lui Eric Clapton, un vechi prieten al trupei, care canta pe doua dintre cele douasprezece piese si care "s-a intamplat sa fie in studioul de alaturi, lucrand la propriul album", dupa cum se mentioneaza in comunicat.

"Blue & Lonesome" poarta ascultatorul inapoi in timp, in vremurile in care The Rolling Stones interpreta muzica unor legende precum Jimmy Reed, Willie Dixon, Eddie Taylor, Little Walter si Howlin' Wolf, artisti ale caror piese sunt incluse in album.

Piesele incluse pe disc sunt: "Just Your Fool", "Commit A Crime", "Blue and Lonesome", "All Of Your Love", "I Gotta Go", "Everybody Knows About My Good Thing", "Ride ?Em On Down", "Hate To See You Go", "Hoo Doo Blues", "Little Rain", "Just Like I Treat You", "I Can't Quit You Baby".

"Acest album este un testament-manifest al puritatii dragostei lor pentru a face muzica, iar bluesul este pentru Stones izvorul a tot ceea ce ei fac", a declarat Don Was, co-producatorul "Blue & Lonesome".


VIDEO PROTVPLUS.RO