Jurata de la Bake Off Romania, Simona Pope, dezvaluie secretul dulciurilor gustoase. Show-ul incepe pe 29 februarie la ProTV

22-02-2016 18:51

Daca iubiti dulciurile, atunci pregatiti-va! Emisiunea "Bake Off Romania" va intra in casele noastre, din 29 februarie.

Tot de atunci, trei jurati pasionati de patiserie pornesc in cautarea celui mai bun cofetar amator de la noi. Deocamdata, va invitam sa o descoperiti pe Simona Pope, singura prezenta feminina din juriu.

Laboratorul acestei cofetarii pare un atelier de pictura si modelaj aflat sub bagheta Simonei Pope. Spune despre ea ca este o perfectionista.

Simona Pope: "Am inceput si noi in cofetarie sa ne uitam la ce fac cei de afara, sa aducem influentele lor la noi. Deja facem torturi in pasta de zahar, cum am vazut in Anglia si America, folosim creme fine, mousse-uri, cum am vazut in Franta."

Simona Pope: "Figurinele le fac din pasta de zahar. Durata in care poti realiza o figurina, depinde de complexitatea ei. De obicei, se fac in 2 zile, ai nevoie de putin timp sa se intareasca anumite detalii pe care pe urma le asamblezi."

De altfel, cu astfel de figurine din pasta de zahar Simona a castigat doua medalii, una de argint si o alta de bronz, la Cupa Mondiala de Gastronomie de la Luxemburg. Care este secretul ei?

Desi porneste mereu de la o reteta fixa niciodata nu o respecta pana la capat, pentru ca ii place sa se lase purtata de simturi. Simona si-a descoperit aceasta pasiune de copil.

Acum, in calitat de jurat "Bake Off Romania", se bucura sa descopere ca si altii iubesc patiseria si cofetaria.

Simona Pope: "O concurenta a pregatit o tarta cu crema de busuioc, restul nu pot sa va spun ca e surpriza. Toata echipa de filmare s-a batut pe acea tarta, crema a fost interesanta, nu ne-am fi asteptat sa fie atat de bun preparatul."

Va invitam sa descoperiti si dumneavoastra alte combinatii inedite din 29 februarie. Atunci incepe la ProTV "Bake Off Romania".


VIDEO PROTVPLUS.RO