Săptămâna modei. Rihanna: ”Treaba mea e să le fac pe femei să se distreze în lenjeria lor intimă”

14-09-2018 09:01


Săptămâna modei de la New York s-a încheiat cu două colecţii închinate feminităţii. Modelele au purtat pe podium ţinute elegante, dar şi romantice.

În cadrul evenimentului s-a remarcat Rihanna, cu o colecţie senzuală de lenjerie intimă, un soi de odă adusă diversităţii.

Rihanna şi-a imaginat prezentarea de lenjerie intimă ca pe un concert, cu momente de dans atent regizate, într-un cadru care a amintit iniţial de un colţ de junglă, apoi de o zonă din deşert.

Cântăreaţa a ales modele cu forme şi dimensiuni variate, slabe sau mai voluptoase.

Publicul cunoscător le-a remarcat imediat pe faimoasele surori Gigi şi Bella Hadid. Pe de altă parte, pe scenă au urcat şi două modele însărcinate.

Pentru colecţia Savage X, Rihanna şi-a oferit libertatea totală de a îmbina dantela cu plasa şi cu materialele elastice şi lucioase, într-o varietate de nuanţe: nude, verde neon sau rubiniu.

Rihanna: "Treaba mea este să le fac pe femeile din toată lumea să se simtă în largul lor şi sexi şi să se distreze în lenjeria lor intimă."

Cunoscut pentru punctualitatea obsedantă, designerul Marc Jacobs şi-a început prezentarea cu o oră şi jumătate întârziere, fără a le da spectatorilor vreo explicaţie.

Cei răbdători au fost răsfăţaţi cu un show pe măsura aşteptării. Jacobs a croit ţinute doldora de volane, care au trimis cu gândul la Hollywood-ul anilor 1960.

Michael Kors, în schimb, le propune doamnelor ca primăvara viitoare să se lase în voia veseliei şi a optimismului. Designerul a creat o colecţie care emană voie bună şi romantism.

La finalul unui show în care publicul a admirat imprimeuri tropicale, colorate şi materiale fluide, Kors le-a dezvăluit jurnaliştilor că şi de această dată şi-a găsit inspiraţie în culturile descoperite în timpul călătoriilor sale din ultimul an.

VIDEO PROTVPLUS.RO