Vicarul englez părăsit de modelul român știe de noua relație a acestuia, dar speră la împăcare

30-12-2017 16:13


Philip Clements

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail, vicarul britanic Philip Clements, 79 de ani, părăsit de soțul model român, Florin Marin, 24 de ani, a mărturisit că știe de noua relație a partenerului său, dar speră să se întoarcă la el.

Philip Clements a declarat că relația lor, foarte armonioasă, s-a stricat brusc după ce a cumpărat un apartament în București, cu 100.000 de lire sterline, pe care l-a trecut pe numele lui Florin Marin.

”Am vrut să-i asigur viitorul. Am 79 de ani și nu o să mai trăiesc mult. Acum, casa e pe numele lui și nu mai pot face nimic”, a declarat vicarul rămas pe drumuri după relația cu Florin.

Clements s-a întors sărac în Marea Britanie, unde locuiește la prieteni, în timp ce Florin și-a găsit un nou iubit, un om de afaceri spaniol, Jeronimo Jesus de Vega.

Vicarul pensionar știe de noua relație a soțului său, dar nu-și pierde speranța că într-o zi se va întoarce la el. Clements a declarat pentru Daily Mail că vorbește constant cu Florin, care l-a și vizitat în urmă cu două săptămâni.

”Florin vrea să vină din nou în primăvară și o să petrecem câteva zile împreună. Acum caut un apartament frumos pentru perioada aceea. Vedem apoi ce se mai întâmplă. El este foarte ambițios și vrea o carieră ca model sau în televiziune”, a mai declarat Clements.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO