Romanii au talent, sezonul 5, ultima semifinala. Marius Moga a pregatit un moment special pentru telespectatori

Ultima actualizare: 07-06-2015 07:01

Vineri vom afla numele ultimilor finalisti, care vor intra in lupta pentru marele premiu, de 120.000 de euro pus in joc, in finala de la "Romanii au talent".

Se anunta o editie plina de surprize. Alaturi de concurenti, pe scena va urca si Marius Moga care va canta live, cea mai noua melodie a sa, "Suntem pasari calatoare". Un moment special au pregatit si Adrian Nour, fost concurent la "Vocea Romaniei" si Trio-ul Zamfirescu.

Piesa lui Marius Moga, in colaborare cu Achi, "Suntem pasari calatoare", va rasuna la "Romanii au talent".

Marius Moga: “Mesajul e simplu, ca tot timpul ne dorim sa plecam de acasa si cand suntem mici vrem sa exploram, sa vedem ce e dincolo de strada unde traim. Cand esti mare, pleci si-ti cauti rostul in viata. "

Altfel, Marius Moga ii incurajeaza pe toti cei care vor sa-si vada visul implinit sa participe la noul sezon Vocea Romaniei. Caravana isi continua drumul prin tara. Urmatoarea oprire este pe 14 iunie la Brasov, la Hotel Kronwell, incepand cu ora 10.00. Urmeaza Timisoara, pe 21 iunie si Bucuresti pe 27 iunie. Inscrierile continua pe site-ul vocearomaniei.protv.ro.

Marius Moga: "M-as astepta sa aud voci noi, sa vad oameni care au curaj si se prezinta in fata noastra si dau totul."

Iar pe tinerii care au intre 12 si 17 ani iubesc muzica, teatrul, dansul, fotografia sau filmul si vor sa invete alaturi de specialisti si artisti cum sa razbeasca in aceasta lume, Marius Moga ii asteapta in aceasta vara la tabara de dezvoltare si creatie artistica DeMoga Summer Camp 2015, de la Cheia.

Marius Moga: "Au iesit niste super piese in prima tabara de muzica si in a doua la fel. Pe Achi si pe Robert i-am cunoscut acolo la Paltinis si au ramas in echipa noastra. Acum am zis ca e timpul ca tinerii sa vina in tabara si sa vada care e ideea cu produsul muzicii, cu cantatul, cu actoria..."

Toate detaliile le gasiti pe site-ul www.demogacamp.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO