ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Cele mai tari momente din editia a doua a show-ului

×
Codul embed a fost copiat

Cea de-a doua editie a show-ului "Romanii au talent" a adus vineri momente pline de emotie, suspans, dar si comedie.

 Cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, cat si pentru cel de originalitate in valoare de 10.000 de euro, continua in aceasta seara cu multe surprize.

LIVE TEXT a doua editie a "Romanii au talent", sezonul 5:

- A inceput Romanii au talent. A doua oprire - la Craiova. "Ce frumos arata scena la Craiova", a spus Bebe Cotimanis.

- Primul concurent Gheorghe Ionut Alin, zis "Ectro", 21 de ani, cu o melodie hip-hop, compozitie proprie.

Citește și
Romanii au talent
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. 1 din 2 romani, cu ochii vineri seara pe "Romanii au Talent". Cifrele uriase ale primei editii
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

"Ne-ai adus aminte ca locul asta e unul binecuvantat", a spus Andi Moisescu.

Tanarul a primit patru de DA si o stea cu care merge in etapa urmatoare.

- Iordachescu Ion, din Gorj, a executat un numar acrobatic si a mers pe sarma imbracat in Charlie Chaplin. El a primit patru de NU

- Nedian Teodor Gigi, din Corabia, 47 de ani. Barbatul a facut un numar cu un nunceag in timp ce recita o rugaciune.

"Mergeti cu Dumnezeu, NU", i-au spus membrii juriului.

- Eleva Iancu Nicoleta Cristiana, in varsta de 8 ani, a cucerit juriul cu o melodie populara interpretata impecabil.

Ea a spus ca a venit sa o vada pe Andra, lucru care a bucurat-o pe artista. "Ma simt apreciata, ma simt bine. E viata mea cantecul popular", a spus micuta.

"A revenit la Romanii au talent pielea de gaina, esti minunata, esti o mare voce si un mare talent", a spus Andra.

"Esti unul din posibilii candidati pentru semifinala, pentru ca nu ti-am gasit inca niciun defect, esti colosala", i-a spus Mihaela Radulescu.

Juriul i-a acordat patru de DA si a trimis-o in etapa urmatoare.

- Lambu Florin, 16 ani, a cantat o melodie la chitara, insa a primit patru de NU.

"Eu sunt multumit, sunt un talent si o sa va para rau ca nu merg mai departe?", a spus tanarul.

- A urmat o trupa de hard rock, formata din patru tineri. Ei au primit doi de DA si doi de NU. "A fost prea mult pentru mine", a spus Andra.

Dupa ce a fost ceruta parerea publicului si a prezentatorilor show-ului, cei patru au trecut in etapa urmatoare.

- Oleg, din Chisinau, a executat un fragment din lupta greaca. Barbatul imbracat sumar si plin de muschi i-a luat respiratia Mihaelei.

"Asa nemiscat sunteti fabulos. Nu-mi gasesc cuvintele, nu am vazut ce ati facut pentru ca oricum nu conta", i-a spus Mihaela Radulescu.

Oleg a primit patru de NU si a fost trimis acasa.

- Doi tineri acrobati au executat un dans dificil, suspendati de funii. Numarul lor a starnit aplauzele publicului.

Mihaelei Radulescu i-au dat lacrimile, in timp ce Bebe Cotimanis a exclamat: "Vedem ceva extraordinar!".

"Vreau si eu poveste din asta de amor, traita in zbor", a spus Mihaela.

"Aceasta coregrafie intai a fost visata, iar noi o vedem acum la prima mana", a continuat Bebe Cotimanis.

Acrobatii au primi patru de DA.

- A urmat Balet Stars, o trupa de dans formata din doi baieti si doua fete. "Au domolit taurii pana la urma", a exclamat Andi Moisescu.

Tinerii au primit patru de DA si merg in etapa urmatoare.

La finalul numarului, Bebe Cotimanis a dansat cu una dintre fete, iar Pavel Bartos a facut piruete cu colega acesteia, spre amuzamentul publicului. La randul ei, Mihaela Radulescu a facut pe toreadorul cu unul dintre dansatori, ridicand spectatorii in picioare.

 - Asa cum ne-a obisnuit, Mihaela Radulescu a imbracat tinute sexy si provocatoare si in editia a doua a show-ului. Dupa un dans pasional, aceasta si-a expus decolteul mai mult decat intentiona.

- Marian Sas, 21 de ani, student la teatru, a executat un numar de acrobatie, imbracat si machiat intr-un mod inedit. Membrii juriului au tresarit de mai multe ori pe parcursul reprezentatiei acestuia.

"Cred ca nu esti sanatos la cap, dar esti foarte talentat", i-a spus Andi Moisescu.

Juriul i-a acordat patru de DA si o stea.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL

- A urmat un tanar care a jonglat cu aluaturi de pizza, starnind zambetele juriului. In culise, Smiley si Pavel au pornit o bataie generala cu coca.

"Momentul tau a fost unul foarte reusit", i-a spus Andi.

Cu patru de DA, el a trecut in etapa urmatoare.

- Viorel Opranescu, 29 de ani, un fost candidat la Camera Deputatilor, a incercat sa cante, dar juriul si-a pus mana in cap. El a fost numit de presa "candidatul porno" dupa ce a pozat in lenjerie intima. El a primit patru de NU.

- Profesoara de muzica Iordache Cernea Carmen, 42 de ani, din Pitesti, a venit imbracata in costum popular, dar a cantat opera.

"O tehnica vocala deosebita, un talent", i-a spus Mihaela Radulescu, cu ochii in lacrimi.

VEZI AICI VIDEO CU MOMENTUL

"Din tot sufletul DA, doamna", i-a spus Andi Moisescu. Si ceilalti trei membri ai juriului i-au acordat DA.

- Gabriel Chioseaua, 47 de ani: "Mi-a venit ideea de a transforma casa in muzeu, intr-o zi in care trebuie sa fie viscol si multa gheata", a spus barbatul.

El a venit cu cateva tablouri pictate de el si a recitat o poezie, compozitie proprie, in stil dramatic. Toti membrii juriului i-au dat NU.

- Constantin Traian, profesor de muzica. A fost abandonat pe strada la 2 ani si nu stie exact de varsta are. "Teoretic am 35 de ani, dar nu conteaza", a spus tanarul, care viseaza sa fie dirijor de orchestra.

El a cantat superb la pian, fiind aplaudat atat de public, cat si de juriu.

"Tu esti un exemplu, tu esti in felul tau un erou, un model pentru foarte multi copii care nu-si gasesc drumul. Canti dumnezeieste si sapca ta este adorabila", i-a spus Mihaela.

"Mi se pare ca ai realizat foarte multe lucruri in viata", a spus Andi Moisescu.

Juriul i-a dat din tot sufletul patru de DA.

 

- "Romanii au talent" a ajuns la Cluj. Primul pe scena a fost Razvan Iovita, care a executat un numar de magie cu carti de joc.

El a luat-o pe Mihaela Radulescu pe scena, care si-a introdus cartea in decolteu. De dragul numarului, ea l-a ascultat pe Razvan care i-a cerut sa il atinga pe picior in timp ce el ghiceste cartea. Dupa mai multe incercari, el a reusit sa spuna cartea din decolteul Mihaelei, uimind pe toata lumea.

"Te sfatuiesc sa te lauzi. Stii cine a fost asistenta mea, Mihaela Radulescu", a spus Mihaela, care i-a dat DA, la fel ca si ceilalti membri ai juriului.

- A urmat Paval Mihai Jean, un elev de 18 ani care canta in biserica, in viata de zi cu zi. Pe scena "Romanii au talent" a cantat insa o melodie hip-hop, compozitie proprie. Juriul nu a apreciat prestatia sa si l-a oprit cu patru de X.

- Viorel Scinteie, instructor de dresaj, a urcat pe scena cu un caine cu trei picioare, medaliat de mai multe ori la concursuri de specialitate. Ei au "dansat" pe melodia Happy a lui Pharell.

"Sunt extrem de impresionata de legatura dintre voi, felicitari", i-a spus Andra, dupa ce cainele a adus din culise doi trandafiri, pentru ea si Mihaela.

Juriul s-a aratat impresionat si a acordat patru de DA.

 

- Pe scena a urcat apoi Ruben, in varsta de 8 ani, care a cantat intr-o maniera inedita la chitara. La rugamintea juriului, el a interpretat si din voce o melodie a trupei Voltaj, in aplauzele publicului.

"Ne-ai emotionat", i-a spus Andi, care i-a dat un DA.

"Esti suflet", a spus la randul sau Bebe Cotimanis. Ruben a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare.

 

- Trio Simionca si fiicele, un ansamblu de dans popular format din trei tati si trei fiice, a urmat apoi in program si au inveselit atmosfera.

"Va felicit alegerea de a veni si a ne arata cat e de frumos sa jucam", a spus Andra

"Emotia mea a fost foarte puternica. Mi-am adus aminte ca nu am apucat sa joc asa cu tata, l-am pierdut de curand", a spus Mihaela.

Trio Simionca si fiicele a primit patru de DA.

- Botezatu Viorel, din Pascani, vinde ziare pe strada. El s-a prezentat drept model si a venit imbracat intr-un costum rosu, asortat cu o palarie in aceeasi culoare. Lantul urias pe care l-a purtat la gat a atras atentia juriului, care nu a fost impresionat insa.

Viorel nu s-a rezumat la prezentarea de moda, ci a imitat mai multe animale, printre care calul sau cainele, apoi a incercat sa fredoneze melodia din Titanic.

Juriul i-a oprit numarul cu patru de X.

- Grecu Miruna Ioana, 16 ani, din Piatra Neamt, a cantat melodia "Rise like a phoenix" cu care a ridicat publicul in picioare.

"Mi-a placut, ai cantat foarte frumos", a spus Andra.

Eleva a primit patru de DA din partea juriului.

- A urmat Ansamblul Imperia, un grup de fete si un singur baiat, care a prezentat un dans modern cu accente de balet.

Juriul s-a ridicat in picioare si a aplaudat intens. Grupul Imperia din Chisinau a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare.

- Arvat Nistor, 35 de ani, de meserie fachir, a ingrozit-o pe Andra cu un numar periculos, in care a fost tinta mai multor cutite. Juriul i-a acordat doi de DA si doi de NU, astfel ca s-a cerut parerea publicului. Arvat a trecut mai departe cu trei de DA.

- Seara s-a incheiat cu Daniela, o tanara imbracata sumar, care s-a jucat cu focul, la propriu. Ea a terminat numarul doar in bikini, sub privirile uimite ale juriului.

Bebe Cotimanis a parut fascinat de numarul ei: "Incins, tot ce avem nevoie la Romanii au talent".

"Va dati seama ce se intampla daca fata asta ajunge cumva in semifinala?", a spus Andi.

Daniela a primit patru de DA si merge in etapa urmatoare.

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Mihaela Radulescu: Formatul Romanii au talent presupune diversitate. Eu, Andi, Andra si Bebe suntem 4 personalitati diferite
Mihaela Radulescu: Formatul Romanii au talent presupune diversitate. Eu, Andi, Andra si Bebe suntem 4 personalitati diferite

Cel de-al cincilea sezon Romanii au talent a debutat vineri la PRO TV. Telespectatorii au avut parte de un show fantastic, de talente incredibile, dar si de reactii incendiare venite din partea juratilor.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. 1 din 2 romani, cu ochii vineri seara pe
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. 1 din 2 romani, cu ochii vineri seara pe "Romanii au Talent". Cifrele uriase ale primei editii

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Vineri s-a dat startul sezonului cu numarul 5 al celui mai vizionat show de divertisment. Mii de oameni au participat la preselectii si s-au visat castigatori, dar nu toti au dovedit ca merita o sansa.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Andra a apasat butonul auriu. Primul concurent care merge direct in semifinala
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Andra a apasat butonul auriu. Primul concurent care merge direct in semifinala

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Prima editie din "Romanii au talent" s-a incheiat glorios, cu un concurent trimis direct in semifinala si o tanara din Kazakstan care a dansat spectaculos... in faina.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuzată de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”
Ce ar fi provocat gaura misterioasă care a apărut în oraşul prahovean Slănic. „Nimeni nu știe ce e dedesubt”

Este alertă la Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.