Patronul Playboy s-a casatorit de Revelion cu femeia care il parasise anul trecut

Ultima actualizare: 04-01-2013 07:16
Hugh Hefner

Hugh Hefner, patronul grupului Playboy, si logodnica acestuia, Crystal Harris, s-au casatorit in noaptea de Anul Nou, informeaza contactmusic.com.

Hefner, in varsta de 86 de ani, si Crystal, de 26 de ani, s-au casatorit la resedinta Playboy din Beverly Hills.

Incantata, mai tanara sotie a lui Hefner si-a tinut admiratorii la curent pe toata durata ceremoniei si a petrecerii de dupa, cu postari pe Twitter.

"Azi este zua in care am devenit doamna Hugh Hefner. Sunt foarte fericita si ma simt norocoasa si binecuvantata", a scris Crystal.

Aceasta a mai postat si fotografii cu personalul din conacul Playboy, precum si cu decorul de petrecere.

Hefner si Harris programasera sa se casatoreasca in iunie anul trecut, dar o neintelegere intre cei doi a dus la anularea evenimentului. Cei doi s-au impacat in luna mai, iar pe 12 decembrie, Hefner a anuntat ca doreste sa paseasca in noul an ca barbat insurat.

Acesta este al treilea mariaj al patronului grupului Playboy care a mai fost casatorit cu Mildred Williams - din 1949 pana in 1959 - si cu Kimberley Conrad - din 1989 pana in 2010. Hugh Hefner are patru copii: Christie Hefner (nascuta in 1952), David Hefner (nascut in 1955), Marston Hefner (nascut in 1990) si Cooper Hefner (nascut in 1991).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO