O noua emisiune apare in grila ProTV. Maruta se muta la 16:00, de la 18:00 incepe "Lectii de viata"

23-03-2015 18:19


Lectii de viata

Din 30 martie, PRO TV vine in intervalul orar 16:00 – 19:00 cu o oferta speciala de continut, subiecte actuale, stiri si povesti inspirate din viata de zi cu zi.

In acest interval, grila debuteaza cu La Maruta, emisiune care va fi difuzata in doua parti: de la 16:00 la 17:00 si de la 17:30 la 18:00. La ora 17:00, Stirile PRO TV continua sa aduca subiectele zilei de pana la aceasta ora, iar intre 18:00 – 19:00 un nou format este inclus in grila PRO TV, Lectii de viata.

"La Maruta" incepe o serie de editii speciale in care va prezenta in saptamanile dinainte de Paste povestile unor familii deosebite, care au depasit cele mai grele incercari cu mult curaj si credinta. Chiar in postul Pastelui, reportajele vor fi insotite de interviuri cu oameni care reprezinta un model de sinceritate si optimism.

Rubrica “Cele sapte minuni ale lui Maruta” se intoarce cu noi surprize. Iepurasul de Paste il va ajuta pe Maruta sa indeplineasca visuri, iar vedetele vor pune umarul ca dorintele sa devina realitate. “Imi plac provocarile si sper ca aceste emisiuni speciale sa surprinda in mod placut publicul care s-a obisnuit cu noi de peste 7 ani, dar si sa fie interesante pentru cei care erau in fata televizoarelor de la ora 16:00.”, a declarat Catalin Maruta.

"Lectii de viata" este un nou format care prezinta povesti de iubire, desfrau, lacomie, teama, minciuna, frauda si violenta, toate inspirate din viata reala a familiilor.

Emisiunea este o fictiune si pune accent pe intamplarile cotidiene din familii, fie ca este vorba despre aventuri rusinoase, rasturnari dramatice de situatie, procese de divort sau descoperiri terifiante despre rude. Povesti care au loc, de obicei, in spatele usilor inchise ale caselor, secrete de familie care nu sunt niciodata discutate in public.

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.

Realitatea din spatele camerelor de luat vederi va fi prezentata de luni pana vineri, de la 16:00 la 19:00, numai la PRO TV! Productiile vor prezenta viata pe bune: de la situatii fericite, presarate cu umor, acte caritabile si surprize minunate, pana la adevaratele drame cotidiene ale societatii.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO