O femeie părăsită de soț pentru că era „prea grasă” a ajuns acum o adevărată bombă sexy

Ultima actualizare: 12-09-2020 16:42
miriam fitness
Instagram

O femeie fost părăsită de partenerul ei pentru că era „prea grasă” și a trecut peste despărțire, și-a găsit adevărata dragoste și a reușit și să slăbească 32 de kilograme, arătând acum absolut uimitor.

La 33 de ani, Miriam Blanco, din Texas, cântărea aproape 99 de kilograme. Avea propriile probleme de acceptare, care s-au acutizat când fostul ei partener a părăsit-o spunându-i că „nimeni nu vrea să trăiască cu cineva așa de gras”.

La momentul când primul ei soț a părăsit-o, Miriam avea doi copii. Însă, femeia l-a întâlnit apoi pe Jordan, în vârstă de 38 de nai, care i-a spus că o iubește așa cum este, ajutând-o să-și recâștige stima de sine, arată publicația Daily Mail.

Femeia, care este farmacistă, îi spunea deseori că va înțelege dacă o va părăsi pentru altcineva, gândindu-se la problemele care le-a avut cu fostul soț, dar Jordan îi spunea mereu că o iubește.

Un accident i-a schimbat viața


Viața a luat însă o întorsătură neașteptată pentru Miriam în anul 2015, când a fost implicată într-un accident de mașină. Durerile de spate, în urma impactului, au chinuit-o multă vreme, și nu a reușit să scape de ele, nici măcar cu ajutorul unui chiropractician.

Pentru hernia de disc, medicii i-au recomandat o operație și i-au prescris analgezice puternice, dar femeia nu a vrut să recurgă la niciuna din soluții.

Soțul ei, care este veteran al armatei SUA, i-a propus însă niște exerciții fizice ușoare, la sală, pentru întărirea spatelui.

Femeia a descoperit că exercițiile fizice îi fac o reală plăcere, așa că a făcut antrenamente regulate și a început să mănânce sănătos.

miriam colaj inainte dupa

Chiar dacă lucrează și câte 12 ore zilnic, tot își mai găsește timp pentru antrenament, ba chiar mai mănâncă și burgeri, pizza și clătite, spune ea!

„Îmi amintesc că acum câțiva ani îmi era rușine să ies din casă, îmi închipuiam că toată lumea va vedea că am colăcei și vergeturi, mă simțeam urâtă pe interior și pe exterior” spunea ea.

Alături de cel de-al doilea soț, ea mai făcut doi copii și a scăpat de 32 de kilograme, între sarcini.

În mod remarcabil, Miriam reușește să se mențină în formă în timp ce are grijă de cei patru copii ai săi, Jazelle, 14 ani, Alani, 13 ani, Keira, nouă ani și Monroe, șapte - dar spune că își amintește de ea când era grasă, când se uită în oglindă.

Miriam spune că nu există o pilulă magică pentru a slăbi, ci totul stă în antrenament și în dietă.

Un mic dejun obișnuit pentru ea este un shake de proteine făcut cu ovăz, la prânz mănâncă carne de vită sau de pui cu orez și ciugulește ceva asemănător la cină. În plus, își permite ceva dulce în fiecare seară.

„Faptul că am slăbit mi-a schimbat foarte mult viața. Acum sunt preocupată ca și copiii mei să mănânce sănătos, astfel încât să nu aibă probleme de sănătate când vor îmbătrâni ”, a explicat ea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!