Noii jurati "MasterChef" dezvaluie retetele care i-ar impresiona cel mai mult la preselectii

MasterChef

Competitia este cu adevarat delicioasa. Cel mai tare show culinar al momentului - "MasterChef" se intoarce din 15 septembrie la ProTV, cu o noua reteta a succesului.

Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca (FOA) sunt cei trei jurati care ii vor fierbe la foc mic pe noii concurenti care aspira la titlul de "MasterChef Romania". Pana atunci, insa, iti propunem sa afli cateva picanterii despre cei care vor alcatui sarea si piperul emisiunii: cei trei Chefi.

Felul de mancare preferat:

Patrizia Paglieri: Cu siguranta pastele. Imi plac la nebunie! Cred ca nu exista fel de paste care sa nu-mi placa. Dar prefer si risotto cu fructe de mare, cu ciuperci si trufe, risotto cu sofran.
FOA: De fiecare data cand primesc aceasta intrebare, imi este foarte dificil sa raspund, deoarece am o lista interminabila de mancaruri care se bat pe primul loc si depinde daca-i vara sau daca-i primavara sau daca e deja ziua de maine, care cine stie ce ne poate aduce. Acum, de exemplu, as spune ca este spatele de pui de tara gatit la cuptor, simplu, doar cu sare si piper.
Adrian Hadean: E greu. Depinde de sezon, de starea mea, de multe lucruri. Imi place mancarea simpla, fara artificii inutile. Inca se mai gaseste.

Acasa gateste:

Citește și
protv
Cand incep "Las Fierbinti", "Vocea Romaniei" si "Romanii au talent". ProTV si-a anuntat grila de toamna
Trucul prin care s-a câștigat marele premiu de peste 9 milioane de euro la 6 din 49. Biletul a costat 4.413 lei

Patrizia Paglieri: La mine acasa mai gatesc mama si fiul meu, Francesco. Trebuie sa recunosc ca mama gateste excelent, de la ea am invatat tainele bucatariei, copil fiind. Cat despre Francesco, el gateste din pasiune, iar eu il incurajez. Il las sa-si puna in valoare inspiratia in bucatarie, asa cum simte el.
FOA: Din pacate, acasa apuc sa gatesc foarte rar, din cauza timpului sau mai bine spus a lipsei lui. :) Prietena mea gateste destul de mult si, atunci cand o face, eu incerc sa imi cobor standardele de bucatar profesionist. Cu toate ca ea are nisa ei in gatit, deoarece are un stil de viata sanatos si experimenteaza cu tot feluri de deserturi fara gluten, indulcite natural si de foarte multe ori ne intalnim la mijloc.
Adrian Hadean: Uneori gatesc mult acasa, de exemplu atunci cand elaborez un meniu pentru un client sau cand gatesc pentru blogurile mele. Sunt insa si perioade lungi in care sunt mai mult plecat sau in care lucrez in vreun restaurant de dimineata pana seara. Atunci nu mai gatesc acasa, poate cel mult micul dejun. Sotia mea gateste foarte bine si ma bucur grozav cand ma asteapta acasa cu mancare pe masa. Nu critic niciodata, doar ma bucur.

Cea mai mare provocare in bucatarie:

Patrizia Paglieri: Nu exista in mod special un preparat care sa imi fi pus probleme. De-a lungul timpului, am gatit o diversitate de produse si daca nu au iesit bine inca de la bun inceput, le-am repetat pana cand am obtinut un produs finit perfect.
FOA: Nu stiu daca neaparat un preparat, dar mi-ar placea sa invat mai multe despre gatitul de demult, ce ingrediente foloseau, ce tehnici, ce traditii aveau in jurul mancarii s.a.m.d. De exemplu, as vrea sa stiu cum si ce gateau mongolii si alte populatii disparute.
Adrian Hadean: Gasesc in fiecare zi o provocare. Provocarea si curiozitatea sunt motoarele care-mi imping cariera inainte. Bucataria e un univers vast, plin de adevaruri care-si schimba valoarea de la o zi la alta. E placut si mereu surprinzator sa fii nevoit sa accepti in fiecare zi un adevar nou, mai ales cand ceea ce stiai deja parea de neclintit.

Daca ai concura la "MasterChef":

Patrizia Paglieri: As impresiona juriul cu paste umplute, tocmai pentru ca sunt specialitatea mea, le gatesc de fiecare data foarte bine. M-as prezenta cu o farfurie cu ravioli cu crab si cu sos de conic si sparanghel.
FOA: M-am tot gandit la asta si as alege ceva care imi place foarte mult, pentru a-l prezenta cu pasiune juriului, iar cand vorbesc despre el, sa le ploua tuturor in gura. Preparatul pe care l-as alege este gamba de miel cu vin alb sec, frunze de dafin, usturoi si rozmarin, totul gatit incet la o temperatura joasa, pana atunci cand carnea aproape pica de pe os si servit cu fenicul crud feliat subtire, ansoa, coaja de lamaie si ceapa verde. Pentru a ma incadra intr-o ora, l-as pregati la oala minune.
Adrian Hadean: Incerc sa nu ma pun prea des ori prea mult in postura concurentului la "MasterChef", nu vreau ca lucrul acesta sa-mi afecteze judecata si echilibrul. Poate e mai bine sa lasam juratii sa fie jurati si concurentii sa fie concurenti. :)

"MasterChef" se intoarce din 15 septembrie la ProTV.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
Citește și...
Ice Bucket Challenge stil
Ice Bucket Challenge stil "MasterChef". Adrian Hadean, Florin Scripca si Patrizia Paglieri au acceptat provocarea momentului

Juratii "MasterChef" au acceptat cea mai mare provocare a momentului, iar totul a fost facut pe masura statutului de Chef: pe acoperisul uneia din cele mai inalte cladiri, in timp ce gateau.

Cand incep
Cand incep "Las Fierbinti", "Vocea Romaniei" si "Romanii au talent". ProTV si-a anuntat grila de toamna

Se anunta o toamna spectaculoasa, la ProTV, in care nu va veti dezlipi de televizoare. A inceput numaratoarea inversa la "Vocea Romaniei", iar noii jurati de la "Masterchef" se pregatesc sa dubleze portia de buna-dispozitie din bucatarie.

"MasterChef", competitia este de doua ori mai delicioasa. Din toamna, show-ul va fi in portie saptamanala dubla, la ProTV

Din septembrie, "MasterChef" aprinde gustul competitiei intr-un sezon nou cu un numar total de 25 de episoade, difuzate de doua ori pe saptamana, in prime time.

Recomandări
Alţi doi cetăţeni români au fost identificaţi ca fiind decedaţi din cauza inundaţiilor din Spania. Bilanţul: 9 români morți
Alţi doi cetăţeni români au fost identificaţi ca fiind decedaţi din cauza inundaţiilor din Spania. Bilanţul: 9 români morți

Alţi doi români dați dispăruţi după inundaţiile din Valencia au fost identificaţi si declarati morți, a anunțat joi seară ministerul nostru de Externe.

TAROM și-a
TAROM și-a "pensionat" o parte din flotă. Soartă grea pentru unele avioane Airbus A318

Avioane Airbus care au aparținut flotei TAROM au ajuns la fier vechi. Două dintre acestea au fost dezasamblate de noul proprietar direct la Otopeni.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”

Scene de infarct joi dimineță pe autostrada A3, între București și Ploiești. 12 mașini s-au izbit că niște popice într-un carambol care a forțat autoritățile să activeze planul roșu de intervenție.