Noii jurati "MasterChef" dezvaluie retetele care i-ar impresiona cel mai mult la preselectii
Competitia este cu adevarat delicioasa. Cel mai tare show culinar al momentului - "MasterChef" se intoarce din 15 septembrie la ProTV, cu o noua reteta a succesului.
Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca (FOA) sunt cei trei jurati care ii vor fierbe la foc mic pe noii concurenti care aspira la titlul de "MasterChef Romania". Pana atunci, insa, iti propunem sa afli cateva picanterii despre cei care vor alcatui sarea si piperul emisiunii: cei trei Chefi.
Felul de mancare preferat:
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Patrizia Paglieri: Cu siguranta pastele. Imi plac la nebunie! Cred ca nu exista fel de paste care sa nu-mi placa. Dar prefer si risotto cu fructe de mare, cu ciuperci si trufe, risotto cu sofran.
FOA: De fiecare data cand primesc aceasta intrebare, imi este foarte dificil sa raspund, deoarece am o lista interminabila de mancaruri care se bat pe primul loc si depinde daca-i vara sau daca-i primavara sau daca e deja ziua de maine, care cine stie ce ne poate aduce. Acum, de exemplu, as spune ca este spatele de pui de tara gatit la cuptor, simplu, doar cu sare si piper.
Adrian Hadean: E greu. Depinde de sezon, de starea mea, de multe lucruri. Imi place mancarea simpla, fara artificii inutile. Inca se mai gaseste.
Acasa gateste:
Patrizia Paglieri: La mine acasa mai gatesc mama si fiul meu, Francesco. Trebuie sa recunosc ca mama gateste excelent, de la ea am invatat tainele bucatariei, copil fiind. Cat despre Francesco, el gateste din pasiune, iar eu il incurajez. Il las sa-si puna in valoare inspiratia in bucatarie, asa cum simte el.
FOA: Din pacate, acasa apuc sa gatesc foarte rar, din cauza timpului sau mai bine spus a lipsei lui. :) Prietena mea gateste destul de mult si, atunci cand o face, eu incerc sa imi cobor standardele de bucatar profesionist. Cu toate ca ea are nisa ei in gatit, deoarece are un stil de viata sanatos si experimenteaza cu tot feluri de deserturi fara gluten, indulcite natural si de foarte multe ori ne intalnim la mijloc.
Adrian Hadean: Uneori gatesc mult acasa, de exemplu atunci cand elaborez un meniu pentru un client sau cand gatesc pentru blogurile mele. Sunt insa si perioade lungi in care sunt mai mult plecat sau in care lucrez in vreun restaurant de dimineata pana seara. Atunci nu mai gatesc acasa, poate cel mult micul dejun. Sotia mea gateste foarte bine si ma bucur grozav cand ma asteapta acasa cu mancare pe masa. Nu critic niciodata, doar ma bucur.
Cea mai mare provocare in bucatarie:
Patrizia Paglieri: Nu exista in mod special un preparat care sa imi fi pus probleme. De-a lungul timpului, am gatit o diversitate de produse si daca nu au iesit bine inca de la bun inceput, le-am repetat pana cand am obtinut un produs finit perfect.
FOA: Nu stiu daca neaparat un preparat, dar mi-ar placea sa invat mai multe despre gatitul de demult, ce ingrediente foloseau, ce tehnici, ce traditii aveau in jurul mancarii s.a.m.d. De exemplu, as vrea sa stiu cum si ce gateau mongolii si alte populatii disparute.
Adrian Hadean: Gasesc in fiecare zi o provocare. Provocarea si curiozitatea sunt motoarele care-mi imping cariera inainte. Bucataria e un univers vast, plin de adevaruri care-si schimba valoarea de la o zi la alta. E placut si mereu surprinzator sa fii nevoit sa accepti in fiecare zi un adevar nou, mai ales cand ceea ce stiai deja parea de neclintit.
Daca ai concura la "MasterChef":
Patrizia Paglieri: As impresiona juriul cu paste umplute, tocmai pentru ca sunt specialitatea mea, le gatesc de fiecare data foarte bine. M-as prezenta cu o farfurie cu ravioli cu crab si cu sos de conic si sparanghel.
FOA: M-am tot gandit la asta si as alege ceva care imi place foarte mult, pentru a-l prezenta cu pasiune juriului, iar cand vorbesc despre el, sa le ploua tuturor in gura. Preparatul pe care l-as alege este gamba de miel cu vin alb sec, frunze de dafin, usturoi si rozmarin, totul gatit incet la o temperatura joasa, pana atunci cand carnea aproape pica de pe os si servit cu fenicul crud feliat subtire, ansoa, coaja de lamaie si ceapa verde. Pentru a ma incadra intr-o ora, l-as pregati la oala minune.
Adrian Hadean: Incerc sa nu ma pun prea des ori prea mult in postura concurentului la "MasterChef", nu vreau ca lucrul acesta sa-mi afecteze judecata si echilibrul. Poate e mai bine sa lasam juratii sa fie jurati si concurentii sa fie concurenti. :)
"MasterChef" se intoarce din 15 septembrie la ProTV.
Sursa: Pro TV
Etichete: masterchef, sezon nou, jurati, Adrian Hadean, Patrizia Paglieri, foa,
Dată publicare:
01-09-2014 13:47