Natalia, fiica lui Cristi Chivu, a fost botezata la Milano!

Ultima actualizare: 15-05-2012 22:45

Printesa capitanului nationalei de fotbal a primit sfanta taina a botezului la o biserica ortodoxa din Milano. Cu aceasta ocazie a participat si la prima sedinta foto serioasa din viata.

 

La eveniment au luat parte rudele si prietenii celor doi parinti, dar si colegi de-ai lui Cristi Chivu de la Inter.

Prea putine au fost momentele in care in care micuta Natalia nu a plans. Parca s-a mai linistit putin abia dupa ce mama ei, Adelina, a hranit-o. Extrem de emotionat si tatal parea pierit.

Slujba care a avut loc la Milano la Biserica Ortodoxa Pogorarea Duhului Sfant i-a impresionat in primul rand pe adulti. Natalia, in schimb, s-a speriat si a varsat lacrimi amare in bratele preotului, inclusiv la poze.

De la slujba nu au lipsit prietenii apropiati ai fotbalistului. Pe seara, acestia au fost invitati la o petrecere care are loc intr-un luxos hotel din centrul orasului.

Daca la nunta au avut 500 de invitati, de data aceasta sotii Chivu au chemat doar 50 de persoane. Printre invitatii sositi din Romania se afla Adela Popescu si Marius Kalmar, dar si nasii de cununie ai sotilor Chivu.

Restaurantaul unde are loc petrecerea este unul este cu specific italian. Oaspetii vor gusta orez cu lamaie si vanilie sau supa de vinete cu mozarella. De toate acestea s-a ocupat Adelina, in timp ce Cristi Chivu a fost la antrenamente. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO