Angelica Rivera divorţează de fostul preşedinte al Mexicului. Pensie alimentară uriaşă


Ultimul update: Miercuri 13 Februarie 2019 09:10
Sursa: multimedios.com
Data publicarii: Miercuri 13 Februarie 2019 08:39
Categorie: Stiri Mondene
angelica rivera nieto

Actrița Angelica Rivera a jurat să se răzbune pe soțul ei, fostul președinte al Mexicului, Enrique Peña Nieto, după ce acesta s-a afișat cu noua lui iubită, fotomodelul Tania Ruiz.

Celebra actriță mexicană, care a anunțat în urmă cu câteva zile că divorțează, fără a-l informa însă și pe Nieto, așa cum ar fi cerut protocolul, vrea să ceară o pensie alimentară de sute de mii de dolari.

O apropiată a celor doi a dezvăluit revistei locale TV Notas că Angelica s-a simțit trădată și umilită, după ce Nieto a apărut în public cu fotomodelul Tania Ruiz, la Madrid, și a jurat să se răzbune, scrie multimedios.com.

 

 

“Angélica nu a avut altă soluție, după ce oamenii au văzut fotografiile cu Enrique. S-a simțit trădată și asta a cântărit mult în decizia ei. În plus, a durut-o mult când l-a văzut pe fratele iubitei lui Nieto anunțând, la televizor, că fostul președinte se despărțise de mai mult timp de soția lui“, a declarat prietena fostului cuplu.

 

 

Aceasta a adăugat că Angelica va cere o pensie alimentată de sute de mii de dolari, amenințând că altfel va dezvălui secrete din viața lor.

“Angelica e plină de ură acum și vrea să se răzbune pe Enrique. Și-a aluat avocați și nu se va opri până nu va câștiga. Angelica a anunțat deja că va scrie o carte despre viața alături de Nieto. Dacă la început, era vorba despre experiența ei frumoasă ca Primă Doamnă a Mexicului, acum însă l-a amenințat că va publica secrete ce ar putea provoca un adevărat scandal“, a mai spus sursa citată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: multimedios.com

VIDEO PROTVPLUS.RO