Mihaela Radulescu a reinventat muraturile romanesti. Cum arata o reteta "traditionala" cu Mango de la Monaco
Ce faci cand ti-e pofta de muraturi si esti departe de casa? Improvizezi! Asa cum a facut Mihaela Radulescu, unul dintre juratii de la super-showul "Romanii au talent".
Ea a postat pe blogul sau imagini cu borcanele de muraturi puse de ea la Monte Carlo. Mihaela a incercat retete speciale, nemaintalnite la noi: mere cu marar sau portocala sarata, mango cu usturoi, intr-un cuvant combinatii traditionale....de Monaco.
Mihaela a reusit si de aceasta data sa faca lucrurile cu stil asa ca a transformat traditionalele muraturi in niste preparate exotice.
Alegeri 2024
07:17
Ghidul alegătorilor români din diaspora. 950 de secţii organizate în străinătate sau prin corespondenţă
07:13
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora: Cum poți vedea cea mai apropiată secție de votare
06:56
Alegeri prezidențiale 2024. A început votul în diaspora. Țara în care a fost deschisă prima secție
21:26
Nicuşor Dan: Votul meu în primul tur va fi pentru Nicolae Ciucă sau Elena Lasconi
"Se spune despre bucataria romaneasca cum ca ar fi una traditionala unde nu ar incapea improvizatiile. Nu am vrut sa contrazic specialistii, dar imi place sa adaug bucatariei din Moldova ceva nou. Eu cred ca nu e nicio greseala sa faci improvizatii. Am inceput cu bulzul moldovenesc, unde am inlocuit branza de burduf cu branzeturi mucegaite. Am trecut la muraturi. Am luat tot ce stiam eu de la bunica mea, rosii, sare si le-am pus alaturi de prune struguri, porumb, rosii cherry. Tot felul de legume si fructe proaspete care mi s-au parut sa arata bine nu doar ca si aspect ci si ca gust", povesteste Mihaela Radulescu.
Mihaela recunoaste ca, de fiecare data cand se intoarcea in tara, dadea iama in camara printre borcanele cu bunatati. Anul acesta si-a zis ca poate sa puna si ea muraturi chiar daca sta in Monaco.
Asa ca a mers la cumparaturi si a umplut cateva borcane cu mango, prune, mere, struguri, portocale si pepene rosu. Dupa o metoda invatata evident acasa, in Romania.
Daca ardeii cu struguri si rosia cu pruna au facut deliciul simturilor degustatorilor, mango cu usturoi a fost de departe cel mai apreciat, o spune chiar Mihaela.
Mihaela a debutat in televiziune la varsta de 25 de ani. A fost redactor - reporter la matinalul prezentat de Florin Calinescu la ProTV. In anii care au urmat a realizat si patru filme documentare, in calitate de regizor-scenarist.
S-a remarcat si ca scriitoare, in ultimii ani avand nu mai putin de patru best-seller-uri, printre care " Despre lucruri simple", "Niste raspunsuri" si "Intreaba-ma orice".
In prezent, alaturi de Bebe Cotimanis, Mihaela Radulescu va completa juriul emisiunii Romanii au Talent, alcatuit din Andra si Andi Moisescu. Show-ul va incepe din primavara la ProTV.
Sursa: Pro TV
Etichete: Romanii au talent, muraturi, mihaela radulescu,
Dată publicare:
25-09-2014 19:42