MASTERCHEF, SEZONUL 5. Premiera la MasterChef: doi concurenti eliminati s-au reintors in competitie

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47

Cutia misterelor a devenit gigantica si a adus marti seara la Masterchef o premiera!

Nimeni n-a mai fost eliminat si, mai mult, numarul concurentilor, in loc sa se micsoreze, s-a marit! Din SASE au devenit OPT, pentru ca in competitie au reintrat fosti concurenti eliminati in editiile trecute. Asta a semanat temeri printre cei care se lupta pentru trofeul Masterchef, si marele premiu de 50 de mii de euro.

La proba cutiei misterelor, concurentii Masterchef se pot astepta la orice. De data aceasta, din ea au iesit patru fosti concurenti, eliminati in editiile trecute. Sefii i-au rechemat pe Lambrino, Ciprian, Mirabela si Silviu.

"Unii dintre ei s-au gandit ca daca ne-au adus pe noi patru, locul lor e nesigur", a afirmat Silviu.

Si asa si stau lucrurile, pentru ca doi din ei au primit un loc in Masterchef. Asta dupa o proba in care au facut o paine, dar si un preparat pe langa.

Silviu si Mirabela au pierdut ratat prilejul. In schimb, Lambrino si Ciprian au devenit adversari de temut, dupa ce si-au recastigat un loc in Masterchef.

La urmatoarea proba - numita "Sunt roman" - concurentii au pragatit un fel de mancare traditionala romaneasca. Provocarea insa a fost sa-i aduca un suflu nou, in stilul Masterchef.

La cea de-a treia proba, concurentii au dat ochi cu cei mai sinceri critici culinari: 150 de copii aflati la atelierul de creatie din comuna Urlati.

Echipa rosie a castigat proba si de data aceasta n-a mai existat niciun un test sub presiune, care sa sanctioneze greselile facute de concurenti. Lunea viitoare, la PRO TV, concurentii Masterchef - de data aceasta mai multi la numar- vor fi supusi unor noi provocari.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO