Marius Moga, nominalizat la Grammy. Cele mai importante premii muzicale se decerneaza la noapte

Ultima actualizare: 13-02-2013 02:31

Sarbatoare va fi in aceasta noapte si la Los Angeles, unde vor fi decernate premiile Grammy. La cererea organizatorilor, care vor sa evite eventuale accidente pe scena, va fi o editie fara vestimentatii indraznete.

Poate si mai stresati decat nominalizatii sunt politistii din Los Angeles, care trebuie sa asigure paza evenimentului in timp ce continua vanatoarea dupa un fost coleg pe care razbunarea l-a transformat in ucigas.

MOGA, SPERANTA ROMANILOR

Visul oricarui muzician s-a transformat in realitate pentru Marius Moga: albumul celor de la Maroon5, Overexposed, printre ai carui compozitori se numara si el a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru “Best pop vocal album”.

La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Kelly Clarkson-“ Stronger”, Florence and the Machine – “Ceremonials”, fun. –“Some Nights” si Pink-“ The Truth About Love”.

Marius Moga, despre nominalizarea la premiile Grammy: " Inseamna foarte mult pentru mine"

NOUA GENERATIE

Asteptati-va la o schimbare de generatie, la premiile Grammy din aceasta seara. Reflectoarele nu vor fi pe veterani ca Bruce Springsteen sau Bob Dylan. In centrul atentiei vor sta trupa new-yorkeza Fun, The Black Keys, Mumford and Sons, Frank Ocean si Jack White.

Dintre artistii care isi disputa premiul pentru cel mai bun album al anului, niciunul n-a implinit 35 de ani.

Cu exceptia lui Jack White, toti cei pomeniti au cate sase nominalizari, la egalitate cu doi grei ai hip-hop-ului, Jay-Z si Kanye West.

Din spectacol nu vor lipsi totusi numele consacrate. Justin Timberlake si Rihanna canta la premiile Grammy dupa o pauza de cativa ani. Iar Bruno Mars, Sting si Rihanna promit un trio cel putin interesant.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO