Marius Moga, despre nominalizarea la premiile Grammy: " Inseamna foarte mult pentru mine"

Ultima actualizare: 10-12-2012 06:46
Marius Moga

Visul oricarui muzician s-a transformat in realitate pentru Marius Moga: albumul celor de la Maroon5, Overexposed, printre ai carui compozitori se numara si el a fost nominalizat la Premiile Grammy pentru “Best pop vocal album”.

La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Kelly Clarkson-“ Stronger”, Florence and the Machine – “Ceremonials”, fun. –“Some Nights” si Pink-“ The Truth About Love”.

“Ieri dimineata eram acasa si eram destul de trist ca la mine nu a venit Mos Nicolae. Ma si gandeam…am plecat din Alba Iulia la 18 ani, am venit in Bucuresti, am plecat in America…unde sa ma mai gaseasca?! Pe seara insa am vazut ca Mosul a venit si la mine: am primit e-mailul care ma anunta aceasta nominalizare si ma invita la Premiile Grammy. In cazul in care Maroon5 va castiga, toti compozitorii care au lucrat la acest album vor urca pe scena, asta e traditia”, a declarat Marius Moga.

Aceasta nominalizare inseamna foarte mult pentru mine. Visul oricarui muzician este sa se afle pe listele de la Grammy. Daca albumul pentru care am lucrat va castiga premiul, voi continua sa compun, daca nu, voi continua sa compun . Ma bucur ca am inceput cu dreptul si sunt foarte increzator in sansele mele. Daca imi permiteti, fara lipsa de modestie va spun ca sunt foarte mandru de mine!:) Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa pot fi un exemplu pentru toti compozitorii tineri din Romania care viseaza la asta asa cum am visat si eu. Se poate! ”, a mai adaugat el.

Marius Moga a compus pentru albumul Overexposed al celor de la Maroon5 piesa “The man who never lied”.

Premiile Grammy, considerate "Oscarurile" muzicale în Statele Unite ale Americii, sunt decernate de The National Academy of Recording Arts and Sciences, care recompensează muzicieni, compozitori, cântăreţi şi trupe în 78 de categorii, în cadrul unei ceremonii maraton.

Decernarea premiilor Grammy va avea loc pe 10 februarie in Los Angeles.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO