Marin Moraru si Iurie Darie au primit doua stele pe Aleea Celebritatilor din Capitala

Ultima actualizare: 10-11-2012 03:12

Si-au dedicat viata publicului, iar de vineri numele lor au rasarit, ca doua stele, pe ''Aleea Celebritatilor''. Marin Moraru si Iurie Darie, doi mari actori, au fost celebrati cu mare fast, si recunostinta, in Piata Timpului din capitala.

Vizibil emotionat si incantat, Marinus, asa cum il alinta apropiatii pe Moraru, a avut un singur regret: ca vineri, Iura, nu i-a putut fi alaturi.

Inconfundabilul Marin Moraru a cucerit publicul cu interpretari de exceptie, dar si cu zambetul blajin si modestia sa. Pentru tot ce ne-a daruit el de pe scena, Marinus, asa cum il alinta colegii si prietenii, a primit, la varsta de 75 de ani, o stea pe Aleea Celebritatilor.

"Asta dovedeste ca n-am trait degeaba. Si mai e un lucru foarte special, sa ajungi sa fii mandru ca vei fi calcat in picioare", spune Marin Moraru.

"Rolul mi-a cerut sa-i trag palme la un moment dat si a fost ceva greu de facut pentru ca avea asa o fetisoara inocenta si ne bufnea rasul pe toti.", spune Margareta Paslaru.

Un singur lucru i-a umbrit bucuria lui Marinus in aceasta zi speciala. Faptul ca Iurie Darie, premiat si el, nu i-a putut fi alaturi din cauza problemelor de sanatate. Dar, sotia acestuia, Anca Pandrea a promis ca se va intoarce cu Iura in Piata Timpului cat mai curand.

Asa cum stelele nu se abat din drumul lor, si Iurie Darie a fost consecvent in tot si in toate. Ca actor a lucrat la peste 40 de productii cinematografice.

"Acum nu mai jucam impreuna, dar a ramas in schimb ceva mult mai frumos: suntem buni prieteni. Ne vedem, ne vorbim, vorbim si pe altii, cand de bine, cand de rau. Cum suntem noi, actorii...", a declarat Mircea Albulescu.

La eveniment au fost prezente si alte personalitati din lumea filmului si teatrului precum Ileana Stana Ionescu, Carmen Tanase, Alexandru Darie, Elvira Deatcu si Rodica Mandache.

"E o satisfactie sa vedem cum dvs aici aduceti un omagiu acestor mari actori" - Sergiu Nicolaescu.

""E frumos sa le spunem va iubim pentru ca si ei ne-au spus in modul atatia ani "va iubesc".", a declarat George Ivascu.

Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Capitala stralucesc deja 15 stele.

Update 10.11.2012: Actorul Iurie Darie a murit vineri, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga suferinta, a confirmat pentru MEDIAFAX sotia acestuia, Anca Pandrea.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO