Marcel Iures a dat in judecata trupa Holograf pentru o poveste veche de 12 ani. Ce nemultumiri are actorul

Ultima actualizare: 19-09-2015 06:51

Marcel Iures cheama in judecata trupa Holograf pentru o poveste veche de 12 ani. In 2003, actorul a recitat cateva versuri pentru piesa "Fara ea", a celor de la Holograf.
 

"Dar peste cativa ani ar fi pretins mai multi bani decat era prevazut in contract", spun cei de la Holograf. Membrii formatiei sunt socati de cele intamplate, mai ales ca din punctul lor de vedere actorul ar fi primit ce a cerut initial. De cealalta parte, Marcel Iures sustine ca nu stie exact ce s-a intamplat si ca nu doreste sa intre intr-un scandal cu artistii.

In 2003, Marcel Iures a fost invitat sa recite niste versuri pentru melodia celor de la Holograf, "Fara ea". Pentru 24 de secunde in care apare vocea sa, Marcel Iures a incasat drepturi de cotextier si din difuzarile ulterioare.

Edi Petrosel, membru "Holograf": "Moi am semnat un contract cu domnul Marcel Iures si insist pe tema asta: este contractul propus de domnul Marcel Iures, noi nu am negociat conditiile domnului. Au fost exact procentele, drepturile, cat si-a dorit sa aiba din toate difuzarile."

Doar ca, in 2007, conform celor de la Holograf, Marcel Iures ar fi pretins de la trupa mai multi bani decat primise.

Edi Petrosel: "Domnul Marcel Iures a avut o nemultumire fata de sumele pe care le-a incasat, i-am dat acces la toata contabilitatea formatiei, dansul a venit insotit de un avocat, discutia a durat jumatate de ora, iar avocata dansului a spus: nu avem un caz."

Cand cazul parea ingropat, la sfarsitul lunii iulie 2015, la Tribunalul Bucuresti a fost inregistrata o cerere de chemare in judecata pentru drept de autor si drepturi conexe. In document, la numele reclamantului apare Marcel Iures. Cu toate acestea, actorul sustine ca nu stie ca ar fi vorba despre un proces cu Holograf.

Edi Petrosel: "Este foarte ciudat pentru ca nu cred ca se putea depune acea cerere in judecata fara semnatura domnului Marcel Iures."

Marcel Iures a declarat ca nu doreste sa aiba niciun fel de scandal cu cei de la Holograf si a refuzat sa faca alte comentarii.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO