Madalina Ghenea si citatul care i-a atras nenumarate antipatii: "Pe vremea lui Ceausescu, toata lumea avea ceva de mancare"

30-12-2015 17:08

Madalina Ghenea

Madalina Ghenea a reusit sa intre in atentia tuturor in ultimele zile din 2015. Nu cu vreun pictorial incendiar, ci mai degraba cu o remarca despre regimul comunist de dinainte de 89.

Pe contul ei de Instagram, Madalina Ghenea a publicat o imagine dintr-un pictorial, alaturi de un citat in italiana, al carui text se traduce prin: "Ceausescu conducea un regim, dar toata lumea avea ceva de mancare si nu era un abis ca acum care sa ii desparta pe saraci de bogati". Potrivit Adevarul.ro, Madalina Ghenea sustine ca a fost intrebata care este pozitia parintilor ei vizavi de perioada comunista, insa simpla asociere cu acest citat din postarea de pe Instagram i-a atras nenumarate reactii.

"Fraza depasita din toate punctele de vedere. Eu cred ca cine a crescut cu comunismul nu poate da un raspuns de genul asta", i-a raspuns userul alivale90O.

"Pot sa inteleg ca nu ai trait prea mult in comunism ca sa stii despre ce era vorba, insa nu pot sa inteleg de ce nu stii lucruri esentiale despre viata in comunism si ce presupune regimul asta in conditiile in care exista nenumarate documentare, carti de istorie si filosofie care trateaza subiectul asta. Nu e o rusine sa nu stii lucruri, nu le stim toti pe toate, este o rusine sa te angajezi intr-o conversatie care presupune notiuni pe care tu nu le detii. Daca faci asta s-ar putea sa zici aberatii si sa te faci de ras, vezi cazul de fata. Eu zic sa ramai la ce stii tu sa faci, adica modelling si actorie, si sa lasi de-o parte discutiile care te depasesc", i-a scris si rencatos.

"Fiecare ar trebui sa faca ce stie mai bine. De exemplu sa pozeze si sa taca", mai spune si anamarianemtanu.
In ciuda controverselor, pana la aceasta ora, Madalina Ghenea nu a renuntat la poza publicata pe Instagram.

 

 

#gq @gqitalia @gq

A photo posted by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO