"Mad Max: Fury Road": Tom Hardy si Charlize Theron infrunta desertul, intr-o lume apocaliptica. Filmul a avut premiera in L.A

Ultima actualizare: 14-05-2015 06:55

"Mad Max", seria care l-a facut celebru pe Mel Gibson, se relanseaza cu o distributie noua.

Iar actorul a fost prezent la premiera de la Los Angeles a noii pelicule ca sa predea stafeta. Britanicul Tom Hardy il interpreteaza acum pe celebrul Max, iar Charlize Theron joaca rolul unei razboinice de temut.

Filmarile s-au desfasurat in desert si au durat opt luni, timp in care conditiile grele de lucru au creat tensiuni intre actori. Filmul ruleaza si in cinematografele de la noi pe 15 mai.

Charlize Theron a venit la premiera intr-o rochie din ultima colectie Christian Dior si insotita de iubitul ei, Sean Penn. Si mai multa valva decat aparitia ei a creat sosirea pe neanuntate a lui Mel Gibson, care isi datoreaza celebritatea trilogiei originale "Mad Max", lansata intre anii 1979 si 1985.

Dupa ce a acceptat rolul din "Mad Max: Drumul furiei", Tom Hardy a luat masa cu Gibson, ca sa-i dea asigurari ca personajul e pe maini bune.

Tom Hardy, actor: "E ca si acum eu as fi mama vitrega, am venit sa-l iau pe Max. Eu sunt sotia cea noua, e normal sa o salut pe cea de dinainte si sa-i spun ca o sa am grija de copii cat pot de bine."

In "Mad Max: Drumul furiei", singuraticul Max Rockatansky se alatura unui grup de supravietuitori ai desertului condus de razboinica Imperator Furiosa. Pentru a juca acest personaj, Charlize Theron si-a tuns celebrele bucle blonde si, mare parte din timp, are fata vopsita in negru. Ea a recunoscut ca zvonurile despre certurile din timpul filmarilor erau adevarate.

Charlize Theron, actrita: "Il iubesc pe Tom. Au fost zile in care m-a scos din minti in timpul filmarilor. Au fost zile cand l-am scos eu din minti."

Proaspata mamica la inceputul filmarilor, Charlize si-a luat cu ea in Namibia baietelul adoptat, acum in varsta de trei ani si jumatate.

Charlize Theron, actrita: "El crede ca el a facut filmul asta. I se pare ca a jucat un rol enorm."

"Mad Max: Drumul furiei" a avut un buget de 150 de milioane de dolari. Vazand trailerul, se poate banui ca mare parte din suma a fost cheltuita pe cascadorii si efecte speciale.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO