La Cinema Pro a avut loc premiera comediei "Mamaia", cu Stela Popescu in rolul principal

Ultima actualizare: 22-04-2013 01:11

Este din nou premiera la Cinema Pro, acolo unde se lanseaza "Mamaia", ultimul film, produs de Alma Bacula, impreuna cu MediaPro Pictures.

Si de acesta data, producatorul a avut alaturi echipa de succes, formata din regizorul Jesus del Cerro si scenaristul Collin J. Blair.

"Mamaia" este o comedie savuroasa, cu nume mari ale scenei romanesti, dar si cu tineri actori.

Comedia spune povestea unei batrane, ce tine piept unui rechin imobiliar, care incearca sa puna mana pe casa in care aceasta locuieste.

Impreuna cu cei doi fii ai sai, recurge la cele mai josnice metode de evacuare, insa simpatica doamna nu numai ca este foarte hotarata, dar este si foarte creativa in felul in care isi apara proprietatea. Iar de partea ei se afla o tanara plina de surprize.

Rolul principal este interpretat de Stela Popescu. Iar alaturi de ea ii regasim pe Valentin Teodosiu, Paul Diaconescu, Cosmin NatanTicu, Catalin Neamtu, Anca Turcasiu, dar si Madalina Anea, care debuteaza astfel pe marile ecrane.

Unii dintre ei au avut colaborari cu producatorul Alma Bacula in ''Hohoho 2 - O loterie de familie'' sau in ''S-a furat mireasa'', marile succese de anul trecut.

Stela Popescu a primit invitatia de a interpreta rolul principal in comedia "Mamaia" anul trecut, dupa ce i-a inmanat Almei Bacula la Premiile Gopo distinctia pentru cea mai vizionata productie romaneasca din 2011, filmul „Nasa".

Comedia este distribuita de MediaPro Distibution si va putea fi urmarita in cinematografele din toata tara.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO