Cum arata in prezent "Argentina", din telenovela "Inima de Tigan". S-a transformat radical. FOTO

19-04-2013 17:45


Argentina - Inima de tigan

Nu a existat roman care sa nu fi vazut cel putin un episod din "Inima de tigan”" o productie MediaPro Pictures care a revolutionat piata telenovelelor din Romania.

"Inima de tigan", serial pe care il puteti revedea pe postul AcasaTv in fiecare zi de la ora 20.30, spunea povestea Irinei (Andreea Ibacka) si a lui Codrut (Denis Stefan), doi tineri care apartin unor lumi diferite, dar care fac orice pentru a fi impreuna desi potrivit legilor tiganesti, lui Codrut ii este promisa Roza (Nicoleta Luciu).

Alaturi de importante nume ale cinematografiei romanesti ( Gheorghe Dinica, Marin Moraru, Gheorghe Visu, Florin Zamfirescu, Florina Cercel, Carmen Tanase, Eugen Cristea, Vladimir Gaitan, Natasa Raab, Virginia Rogin, Eugenia Serban, Mihai Calin sau Dorel Visan) si-au facut debutul si actori mai putin cunoscuti, care au ocupat rapid primele pozitii in topul preferintelor telespectatorilor, printre care si Raluca Tataru.

Ea a interpretat rolul Argentinei, sora lui Codrut si fiica Bulibasei Aurica despre care se spunea ca e grasa si foarte mancacioasa. Din aceasta cauza, mama ei era speriata ca nu o sa se marite.

Dupa incheierea filmarilor pentru "Inima de Tigan", despre Raluca Tataru nu s-a mai auzit nimic, fanii intrebandu-se ce s-a intamplat cu actrita care a dat viata personajului atat de popular. De atunci si pana in prezent, vedeta a trecut printr-o schimbare de look totala si a slabit extrem de mult.

VEZI MAI MULTE POZE CU EA PE PERFECTE.RO

Sursa: perfecte.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO