Johnny Depp spune că a pierdut totul după acuzaţiile aduse de Amber Heard. „Eram terminat"

Johny Depp
AFP

Actorul Johnny Depp a declarat miercuri în faţa tribunalului american că acuzaţiile de violenţă aduse de fosta sa soţie actriţa Amber Heard l-au făcut să piardă totul şi l-au adus în starea de "om terminat", relatează agenţiile AFP şi EFE.

"Când aceste acuzaţii au făcut repede înconjurul lumii, arătând oamenilor că sunt un pericol, un beţiv, dependent de cocaină, un bărbat care la 50 de ani bate femeile, eşti terminat. Eram terminat", a mărturisit starul hollywoodian.

Johnny Depp a încercat timp de câteva ore să convingă juraţii că Amber Heard a fost cea care, în timpul căsătoriei lor, pornea certurile şi violenţele conjugale.

Mediatizarea acestor presupuse violenţe au dat o lovitură grea carierei sale.

"Nu a trecut mult timp şi Disney a decis să mă retragă din franciza Piraţii din Caraibe", a spus actorul referindu-se la această serie de cinci filme care a început în 2003 şi a avut încasări de peste 4,5 miliarde de dolari la box-office-ul mondial, potrivit Agerpres.

În continuare, actorul a acuzat-o pe Amber Heard de violenţele la care l-ar fi supus în timpul căsniciei lor, pe care el a descris-o drept "toxică".

"Doamna Heard, în frustrarea şi furia sa, mă lovea", a declarat Johnny Depp. "Putea începe cu o palmă, sau un brânci. Mi-a aruncat cu telecomanda televizorului în cap şi cu un pahar de vin în faţă", a explicat actorul în vârstă de 58 de ani, subliniind că actriţa "avea nevoie de conflicte şi de violenţă".

Foştii soţi se acuză reciproc de defăimare în cadrul unui proces desfăşurat la Washington, foarte urmărit şi difuzat pe canalele de informaţii, în urma unui articol pe care actriţa l-a publicat în 2018 şi în care se descria drept o victimă a abuzurilor conjugale.

În textul publicat de Washington Post, Amber Heard, în prezent în vârstă de 35 de ani, nu îl citează explicit pe Johnny Depp, însă actorul asigură că toată lumea ştia că se referea la el. Prin urmare, el a acuzat-o pe fosta soţie de defăimare şi îi cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari.

Îmbrăcat într-un costum gri şi cămaşă neagră, actorul a descris injuriile verbale şi atitudinile toxice ale fostei sale soţii în timpul celor doi ani de căsnicie.

"Nu puteam să-mi văd copiii, să petrec timp cu ei, pentru că dorea să mă aibă tot timpul alături de ea pentru propriile nevoi", a mărturisit Johnny Depp care a precizat că Amber Heard îl critica permanent că nu este un tată bun.

În cadrul intervenţiei de miercuri, el a descris rana căpătată în timpul unei dispute conjugale din martie 2015, când participa la filmările din Australia la un noul lung metraj din seria Piraţii din Caraibe.

"S-a apropiat de mine, a luat sticla de vodcă de pe masă şi a aruncat-o spre mine", a povestit actorul, reconstituind scena în faţa juraţilor. El a povestit că a barat lovitura cu mâna şi că vârful unui deget i-a fost smuls de tăietură. "Mă uitam la osul dezgolit şi la sângele care curgea şiroaie", a spus el.

Fotografii ale actorului lungit pe o brancardă la spitalul din Australia au fost prezentate tribunalului. Întrebat de medici despre împrejurările incidentului, Johnny Depp a minţit spunând că şi-a prins degetul în uşă, pentru a nu-i provoca probleme soţiei sale.

Întrebat în timpul procesului de ce a rămas alături de ea în aceşti ani, actorul a spus că Amber l-a ameninţat că se sinucide dacă o părăseşte. El a amintit totodată de violenţele conjugale suferite de tatăl său în timpul căsătoriei cu mama sa şi de abuzurile psihice şi fizice pe actorul le-a suferit în copilăria lui.

Prezentă în sala de tribunal, Amber Heard, care a jucat de atunci în superproducţii precum "Justice League" şi "Aquaman", a ascultat cu atenţie depoziţia actorului, luând permanent notiţe.

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Simona Halep și-a negociat revenirea pe teren! Turneul la care a fost dorită insistent: „A spus că ar vrea”
Citește și...
Primele declarații ale lui Johnny Depp în procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard: „Acuzațiile sunt odioase“
Primele declarații ale lui Johnny Depp în procesul de defăimare împotriva fostei soții Amber Heard: „Acuzațiile sunt odioase“

Johnny Depp a depus mărturie, marţi (19 aprilie), în procesul de defăimare împotriva fostei soţii Amber Heard, după ce aceasta l-a acuzat de violență domestică, conform Variety, citat de News.

Recomandări
Cod portocaliu de ploi abundente și vânt în mai multe județe. HARTA zonelor vizate
Cod portocaliu de ploi abundente și vânt în mai multe județe. HARTA zonelor vizate

Administrația Națională de Meteolorologie a emis vineriavertizări Cod portocaliu și galben de inundații și vânt puternic, valabile până pe 1 Decembrie în mai multe județe din țară.

Filmul capturării lui Cătălin Cherecheș. A fost prins după ce a schimbat cartela, dar a păstrat telefonul monitorizat
Filmul capturării lui Cătălin Cherecheș. A fost prins după ce a schimbat cartela, dar a păstrat telefonul monitorizat

Arestat în Germania primarul fugar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, așteaptă într-un penitenciar federal decizia Tribunalului Regional Superior din München.

VIDEO șocant cu atacul terorist din Israel. Bilanțul a ajuns la 3 morți și 11 răniți. Teroriștii au fost uciși imediat
VIDEO șocant cu atacul terorist din Israel. Bilanțul a ajuns la 3 morți și 11 răniți. Teroriștii au fost uciși imediat

Bilanțul atacului armat care a avut loc la intrarea în Ierusalim, joi dimineața, a ajuns la 3 morți și cel puțin 11 răniți. 2 teroriști, unul dintre ei având o pușcă M-16, au fost uciși la fața locului de 2 soldați și un civil, care se aflau în apropiere.