Huffington Post: Jack Nicholson s-a retras din actorie. Care este ultimul sau film


Ultimul update: Sambata 07 Septembrie 2013 02:17
Data publicarii: Miercuri 04 Septembrie 2013 18:32
Categorie: Stiri Mondene
Leonardo DiCaprio si Jack Nicholson

Veteranul Jack Nicholson, de 3 ori premiat cu Oscar, se retrage din actorie, anunta RadarOnline.

Actorul care a implinit in aprilie 76 de ani a decis sa se retraga in liniste, relateaza Huffington Post, citand un material publicat de site-ul RadarOnline.

Ultimul rol al actorului dateaza din 2010, cand a jucat in comedia romantica "How Do You Know". De atunci numele actorului nu a mai fost legat de niciun alt proiect.

Jack Nicholson este una dintre "legendele" in viata de la Hollywood, fiind recompensat de-a lungul anilor cu trei premii Oscar - pentru rolurile din "Zbor deasupra unui cuib de cuci" (1975), "Vorbe de alint/ Terms of Endearment" (1983) si "Mai bine nu se poate/ As Good as It Gets" (1997) .

Renumit pentru rolurile sale complexe, Jack Nicholson este cel mai nominalizat actor din istorie la premiile Oscar - 12 nominalizari.

Nascut in New Jersey, Jack Nicholson are 4 copii si a fost casatorit cu Sandra Knight  timp de 4 ani; este celebra relatia sa de 16 ani cu actrita Anjelica Houston.

Este foarte cunoscut faptul ca, de obicei, Nicholson refuza multe roluri nu pentru ca se teme ca filmele nu vor avea succes, ci dimpotriva.

Nicholson a aparut in ultimii ani in foarte putin filme, "Totul despre Schmidt" (2002), , "Ceva, ceva tot o iesi" si "Al naibii tratament!" (2003) si "Cartita" (2006), in regia lui Martin Scorsese si "The Bucket List" (2007), unde joaca alaturi de Morgan Freeman.

Reprezentantii actorului nu au confirmat informatia.

 

Sursa: Huffington Post

VIDEO PROTVPLUS.RO