Izabella, primul interviu, in direct la ProTV. Catalin Maruta i-a promis un mega-party in 14 martie, de ziua ei

15-01-2015 18:45


Izabella, primul interviu, in direct la ProTV. Cat...
Izabella, primul interviu, in direct la ProTV. Cat...

Izabella a fost joi, in direct, "La Maruta", unde si-a sarbatorit ziua de nastere. De fapt, un fel de preview la ziua de nastere, din moment ce Catalin Maruta i-a promis un mega-party, chiar in fata casei din Constanta unde locuieste.

Mama Izabellei, care a insotit-o pe aceasta in platoul emisiunii, a povestit ca a aflat despre greseala comisa de fiica ei pe Facebook chiar a doua zi, de dimineata, cand mesajele au inceput sa curga.

"Au share-uit toti", a spus, amuzata, Izabella.

Catalin Maruta i-a facut si o surpriza. Stiind ca este mare fan Andra, Maruta i-a pus o pila, iar celebra cantareata a sunat-o pe Izabella in direct. Fata a invitat-o cu drag la ziua ei, insa a spus ca nu poate sa organizeze totul in curtea casei din Constanta unde locuieste, pentru ca ar veni prea multi oameni.

La scoala, profesorii au ignorat in mare parte fenomenul Izabella, insa colegii fac coada la usa clasei si ii cer autografe. Fata a marturisit ca are numai note de 9 si 10, dar si doi de 8 la romana, cu care "nu se intelege prea bine", asa cum singura a marturisit.

Catalin Maruta a promis ca ii va organiza o petrecere in data de 14 martie, ziua de nastere a Izabellei, cu scena si tot tacamul, chiar in fata curtii in care locuieste.

In platou a fost si sora mai mica a Izabellei, Teodora.

Citeste si: "Ziua Izabellei". O greseala nevinovata care s-a transformat intr-o isterie pe Facebook. Cum a reactionat mama fetei

Izabella, o pustoaica din Constanta, a ajuns celebra peste noapte, dupa ce a facut o greseala nevinovata pe Facebook. Fetita de 11 ani a vrut sa-si invite prietenii la ziua ei de nastere, dar a creat un eveniment online public.

In mai putin de 24 de ore peste 100.000 de oameni si-au anuntat prezenta la petrecerea ei. Din gluma in gluma, "Ziua Izabelei" a iscat o adevarata isterie.

Totul a inceput cand Iza si Sara, doua fetite din Constanta, au creat un eveniment pe Facebook pe care l-au numit "Ziua Izabelei". Petrecerea va avea loc in 14 martie. Au invitat toti prietenii de pe reteaua de socializare, insa nu si-au dat seama ca ideea lor devenise publica.