"In culise la Romanii au talent”, in direct si EXCLUSIV pe Voyo!


Ultimul update: Vineri 21 Septembrie 2012 15:28
Data publicarii: Joi 19 Aprilie 2012 16:13
Categorie: Stiri Mondene
Romanii au talent

Laura Cosoi si Roxana Ciuhulescu vor transmite din culisele celei de-a treia semifinale "Romanii au talent”, LIVE si EXCLUSIV pentru abonatii Voyo, vineri, incepind cu ora 19.00.

O noua runda de talente intra in lupta pentru un loc in marea finala, dar doar trei dintre ele vor merge mai departe cu sansa de a castiga premiul de 120.000 de euro. Miza e din ce in ce mai mare, presiunea pe masura.

Cum se pregatesc concurentii, cum isi stapanesc (sau nu) emotiile inainte de a intra pe scena, cum decurg ultimele repetitii? Vei avea acum raspunsul la toate aceste intrebari si in plus multe imagini in premiera cu juriul, vedetele din public si Smiley si Pavel Bartos care vor fi pusi pentru prima data in situatia de a nu mai fi chiar singuri in culise.

Emisiunea "Din culise la Romanii au talent” va fi urmata pe Voyo de trasmisiunea LIVE a showului.

In scena va intra in scena mentalistul Cristian Gog, cel care a reusit sa se joace cu mintile celor trei jurati, dar si ale publicului in preselectiile de la Cluj. Numarul sau in care a indoit inclusiv linguri cu puterea gandului a reusit sa uimeasca pe toata lumea, iar acum intrebarea este ce va face mai departe.

Tot vineri, urca pe scena de la “Romanii au talent” si Trio Zamfirescu, cei trei frati care fac minuni cu chitarele lor.

Lista de talente continua cu Bar Session, cei doi barmani care arunca cu sticlele in aer in sincron, Raoul Alexandra, baiatul care canta atat de repede incat si Andra si-a exprimat dorinta de a lua lectii de la el, Bogdan Balmus, pustiul care face cu bicicleta lucruri la care nici macar nu-ti trec prin minte, Minestrone Band, cei care au transformat legumele in instrumente muzicale, trupa Roqfellaz, baietii care sunt gata sa impresioneze inca o data cu miscarile lor de dans, Silviu Pasca & Friends, trupa care a facut show pe scena din Timisoara, Tomer Weissbuch, pustiul pe care intreaga tara l-a asociat imediat cu Justin Bieber, Tatiana Fecioru, cea care a impresionat cu dansul papusilor sale, WUSHU, grupul pentru care artele martiale nu mai au niciun secret si Floris Bistrita, trupa care da o noua definitie dansului sportiv.

Invitatii speciali ai semifinalei din 20 aprilie vor fi beat-boxerul Cosmin Agache si Natalia Duminica alaturi de mama sa, cele care au impresionat o tara intreaga in primul sezon cu numarul lor de belly-dance.

Let’s Voyo!

FULLSCREEN
"In culise la Romanii au talent”, in direct si EXCLUSIV pe Voyo!
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO