Hugh Jackman a fost operat a doua oara de carcinom bazocelular la nivelul nasului

Hugh Jackman

 Actorul Hugh Jackman, care in noiembrie a fost supus unei proceduri de extirpare a unui carcinom bazocelular la nivelul nasului, a repetat aceasta interventie chirurgicala, dupa ce a descoperit o alta inflamatie in aceasta zona.

"Alt carcinom bazocelular. Acum l-am scos. Ii multumesc doctorului Albom si doctorului Arian. Va rog, folositi crema cu protectie solara", a scris Hugh Jackman, joi, pe contul sau de Instagram.

In noiembrie 2013, sotia actorului, actrita si producatoarea de film Deborra-Lee Furness, l-a incurajat pe actor sa mearga la dermatolog si sa efectueze un control pentru diagnosticarea "semnului" pe care il avea pe nas.

"Tot timpul, am crezut ca nu era mare lucru, dar abia dupa aceea (medicii, n.r.) mi-au spus: «Chiar esti norocos ca ai venit acum la control»", a adaugat Jackman pe Instagram.

Carcinomul bazocelular este cea mai frecventa forma de cancer de piele si afecteaza peste 90% din pacientii americani.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Acest tip de cancer rareori devine malign, dar, daca tumoarea respectiva este inlaturata, poate leza tesutul din jur si lasa semne, conform site-ului medical WebMD.com.

Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obtinut un premiu Saturn, in 2001 - si "Van Helsing" sau romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi vazut in filme precum "Prestigiul", "Fantana" si in "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alaturi de Scarlett Johansson.

Nascut la Sydney, Hugh Jackman a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994. In 2008, HughJackman a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, iar, in 2009, a prezentat gala premiilor Oscar.

Pentru interpretarea din "Mizerabilii" (2012), Jackman a fost nominalizat la premiile Oscar si BAFTA si recompensat cu un Glob de Aur pentru cel mai bun rol principal masculin.

Recent, Hugh Jackman a jucat alaturi de Jake Gyllenhaal in drama "Prizonieri/ Prisoners" (2013), care spune povestea unui tata aflat in cautarea fiicei sale rapite si a prietenei acesteia si care incearca sa isi faca singur dreptate dupa ce politia nu reuseste sa le gaseasca pe cele doua fetite.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Actorul Hugh Jackman a anuntat ca a fost tratat pentru cancer de piele
Actorul Hugh Jackman a anuntat ca a fost tratat pentru cancer de piele

Hugh Jackman a dezvaluit ca a fost tratat pentru cancer de piele.
Actorul a publicat stirea pe contul sau de Instagram. Sotia sa, Deborra, a fost cea care l-a indemnat sa vada un doctor, in legatura cu o formatiune care i-a aparut pe nas.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală
Motivele pentru care procurorii au decis să vină acasă la Ion Iliescu, ca să-i aducă la cunoștință urmărirea penală

Ion Iliescu devine oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, pentru infracțiuni contra umanității.

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.