Horoscop 20 octombrie 2016. Capricornii pot face un salt in cariera, Berbecii afla noutati despre relatia de cuplu

Ultima actualizare: 23-10-2016 07:06

Horoscop 20 octombrie 2016, prezentat de Neti Sandu. Noutati azi. E o destindere pe cer si o sa avem si noi inspiratie, o sa facem alegeri intelepte, sa ne oferim sansa de a fi fericiti.

Apar oportunitati pe care n-ar trebui sa le scapam din mana, sa profitam de ocazie si sa atragem succesele de partea noastra. Vibratia zilei este 2 si o sa facem echipa cu partenerul, ca sa ne fie mai usor.

(BALANTA)
O sa puteti semna acte fara de care nu puteti deveni propietari sau nu va puteti angaja undeva, sau sa-ncepeti niste cursuri. Pot aparea situatii neprevazute si sa-ncepeti proiecte noi care sa v-aduca bani dar si satisfactii sufletesti, sa se-ntâmple lucruri noi in viata voastra.

(SCORPION)
Poate-aveti un eveniment in pregatire si aveti o lista de cumparaturi care inghite bani si va cam pune pe drumuri, o sa fie alergatura. Intuitia va spune ce anume sa alegeti, daca vi se face vreo oferta de lucru, iar daca trebuie sa dati un concurs pentru ocuparea unui post, o sa iesiti invingatori.

(SAGETATOR)
Va cauta cineva care n-a renuntat la ideea de a fi impreuna pentru ca s-a schimbat, asa cum i-ati cerut. Intrevedere cu niste oameni care v-ar putea sustine in munca voastra, pot fi sponsori care sa v-asigure latura finaciara sa puneti ideile in aplicare.

(CAPRICORN)
Se poate sa aveti un cuvant de spus la o intrunire pe teme profesionale si poate fi un salt in cariera. O sa iesiti pe la mondenitati si se pare c-o sa va faceti noi relatii, sa mai frecventati si alte cercuri, sa veniti de-acasa cu strategii de afaceri si de viata diferite.

(VARSATOR)
Poate plecati intr-o excursie la sfârsit de saptamâna si faceti pregatiri, ii convocati si pe prieteni sa vedeti care dintre ei vi se alatura. Poate-ati facut o rezervare sa plecati zilele-astea la un team building sau intr-un city break sa va destindeti si mintea si fizicul si o sa fie frumos.

(PESTI)
Poate reusiti sa va acordati un plus de atentie, luati un tratament sau doar niste vitamine si minerale sa pregatiti organismul pentru sezonul rece. Va asociati cu niste oameni care lucreaza in ritmul si in stilul vostru si o sa iasa ceva de calitate, si care-o sa fie apreciat de beneficiari.

(BERBEC)
O invitatie in oras, o revedere emotionanta si veti afla noutati legate de relatia voastra de cuplu. O sa va bucurati de o mai mare trecere la sefi, la autoritatile cu care sunteti intr-o relatie de afaceri si o sa dezvoltati un proiect care sa v-aduca beneficii.

(TAUR)
Poate gasiti o solutie ingenioasa referitoare la banii pe care-i aveti in banca, sa v-aduca un câstig stând acolo, sa-i plasati cât mai bine. Se observa o suma de bani care poate veni fie de la serviciu, fie dintr-o alta sursa, pentru c-ati valorificat niste obiecte sau partenerul de cuplu a luat o prima.

(GEMENI)
E posibil sa semnati un contract de munca dupa o runda de negocieri, pentru ca fiecare sa pledeze in favoarea lui. Ati putea primi niste sume de bani din mai multe surse si sa faceti un mic capital ca sa luati ceva pe care-ati pus ochii mai demult si-i faceti o surpriza partenerului.

(RAC)
Va dati intalnire cu cineva care va poate deveni partener de afaceri si sa puneti la cale ceva pentru inceputul anului viitor. Se poate sa reglementati o situatie care tine de regimul de munca, sa cereti sa vi se plateasca niste ore in plus, sa lucrati - in ture - sau intr-un singur schimb.

(LEU)
O sa se iveasca o ocazie speciala sa ocupati un fotoliu de sef, poate va trebui sa dati examen, sa fiti pe faza. O sa tot fiti pe drumuri, poate plecati in strainatate, fie cu treaba, fie in vizita la prieteni, la rude, si-o sa va placa, o sa fiti incantati de ce vizitati pe-acolo.

(FECIOARA)
Aveti o nunta, un botez in pregatire sau e ziua cuiva de nastere si sunt o multime de treburi de facut până duminica. O sa recuperati niste bani si poate semnati un contract, sa va aduca banii care sa va asigure confortul financiar de care-aveti nevoie, sa scapati de stresul ratelor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO