Horoscop 19 octombrie 2016. Astazi, Gemenii castiga bani in plus, iar Capricornii au reusite in plan personal

Ultima actualizare: 22-10-2016 07:07

Horoscop 19 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O putem numi ziua sanselor, c-o sa putem recupera o relatie parteneriala, de afaceri sau de dragoste si sa ne continuam viata, fericiti, c-am obtinut ce ne-am dorit, dupa atata munca.
 

Horoscop 2016 BALANTA - Vi se aproba un credit bancar si o sa aduceti unele imbunatatiri acasa, poate va luati masina sau aveti nevoie de bani pentru taxele scolare. Se-anunta proiecte in plan profesional si o sa luati mai multi bani, o s-aveti de rate si facturi, poate veti lucra in particular.

Horoscop 2016 SCORPION - Va parvine o instiintare ca vi s-a aprobat un act, cateva zile de concediu care sa v-ajute sa va eliberati de stres. O s-aveti parte de un castig, se-aduna ceva bani in cont si o sa va mai luati din particular niste sume, sa va puteti descurca, fara probleme.

Horoscop 2016 SAGETATOR - Pot veni niste bani pe care-i asteptati de la inceputul verii si daca n-apar urgente poate-i puneti la pastrare, intr-un cont. Veti rula niste bani pe care-i veti incasa din mai multe parti si o sa luati diverse lucruri pentru casa si ai vostri, ca sa multumiti pe toata lumea.

Horoscop 2016 CAPRICORN - O sa puteti recupera niste lucruri, poate se-ncheie un partaj sau o relatie se poate resuscita. O reusita in plan personal, poate faceti, vreo achizitie dupa care tanjiti cine stie de cand sau o sa primiti cadou de la parinti, socri, de la cineva din familie un cadou.

Horoscop 2016 VARSATOR - E cineva care vrea sa va cunoasca mai bine, sa fiti impreuna, sa formati un cuplu stabil si trebuie vazut ce va doriti si voi. Ati putea face echipa cu niste oameni talentati, cu viziune si sa colaborati in bune conditii, sa va mearga cat mai bine si financiar.

Horoscop 2016 PESTI - Poate n-o sa mai invocati nicio scuza ca sa nu dati pe la doctor si faceti si voi un consult, luati un tratament, daca zice medicul. E posibil sa castigati niste bani in plus de la serviciu si sa rezolvati niste treburi familiale ardente, sa scapati de niste griji care va acaparasera cu totul.

Horoscop 2016 BERBEC - E posibil sa va asociati cu niste oameni in vederea unei colaborari si o sa fie un parteneriat pe cinste, daca va-ncumetati la asa ceva. Poate-o sa iesiti mai des pe la mondenitati, cel putin in perioada asta si veti fi destinsi, dornici de a cultiva niste relatii valoroase.

Horoscop 2016 TAUR - O sa va caute cineva care v-o fi gresit cu ceva si vrea sa repare, cumva, situatia si sa mergeti mai departe. Se pot rezolva probleme mai vechi care v-au impiedicat sa evoluati si-or sa apara si altele noi care sa va suscite interesul, sa puneti la bataie toate resursele interioare.

Horoscop 2016 GEMENI - O sa castigati niste bani in plus pe care-i veti cheltui in casa, luati lucruri noi, sporiti gradul de confort. Aveti planuri serioase de pus in aplicare si o sa primiti ajutor din partea cuiva care crede in voi, pot fi afaceri sau activitati care sa va puna in valoare calitatile.

Horoscop 2016 RAC - Un posibil musafir spre dupa amiaza, daca nu cumva aveti vreo programare la medic si lasati cafeaua cu prietenii pe maine. Puteti avea norocul sa dati de un sponsor dispus sa investeasca in proiectele voastre si sa va asigurati banii de rate, facturi, taxe scolare si traiul zilnic.

Horoscop 2016 LEU - Se poate sa primiti raspunsul pe care-l asteptati din partea fiintei iubite si viata de cuplu o sa devina mai armonioasa. O reusita, un cistig sufletesc, va-mpacati cu cineva de care v-ati separat o vreme si o sa retraiti acele momente care va faceau fericiti, o sa fie bine, o sa vedeti.

Horoscop 2016 FECIOARA - Se poate sa va iasa-n cale acea persoana care intruneste conditiile pe care le cereti omului iubit, poate fi marea intalnire. Poate va lansati in activitati care sa va propulseze in cariera si o s-aveti si voi parte de satisfactii profesionale, c-aveti nevoie de asa ceva.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO