Holograf isi suspenda activitatea pana la recuperarea completa a lui Dan Bittman

Holograf

Trupa Holograf isi suspenda activitatea concertistica pana la recuperarea completa a lui Dan Bittman, potrivit unui comunicat MediaPro Music.

Dupa ce concertele trupei Holograf "Cat de departe" au fost reprogramate pentru 25 si 26 februarie 2013, atat formatia, cat si echipa acesteia au decis sa amane si aceste doua date pana la recuperarea completa a solistului Dan Bittman.

"Dragi prieteni, trupa Holograf a decis sa suspende atat spectacolele din 25 si 26 februarie 2013 de la Sala Palatului, cat si activitatea concertistica pana cand vocea a lui Dan va reveni in totalitate la normal. Multumim tuturor fanilor nostri pentru suportul moral, pentru mesajele de incurajare si dovezile de prietenie si ii asiguram ca am luat aceasta decizie cu gandul de a nu-i dezamagi. Vrem sa urcam din nou pe scena doar atunci cand vom fi siguri ca spectacolul nostru va fi la fel de dinamic si de expresiv ca intotdeauna. Vor fi cateva luni de asteptare, perioada pe care dorim sa o folosim pentru pregatirea unor noi proiecte muzicale. Speram toti ca aceasta pauza sa fie cat mai scurta si sa ne revedem sanatosi anul viitor, pe care vi-l dorim si voua cat mai bun", a declarat echipa Holograf.

Cei care doresc sa isi recupereze banii sunt rugati sa se prezinte pana la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agentia de la care a fost achizitionat.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul oficiilor postale semnalizate bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii acestora, sunt rugate sa contacteze bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail [email protected].

Citește și
Pariu Cu Viata
Dan Bittman canta in duet cu Vlad in "Pariu cu Viata". Vezi episodul integral pe Voyo.ro
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

In oficiile postale semnalizate bilete.ro nu se efectueaza retururi.

Edi Petrosel, tobosarul formatiei Holograf, a declarat, duminica, pentru Mediafax, ca formatia a decis sa suspende cele doua concerte pe care trebuia sa le sustina la Sala Palatului din Bucuresti, pe 25 si 26 februarie 2013, dupa ce le amanase si pe cele din 22 si 23 octombrie, din cauza problemelor de sanatate ale lui Dan Bittman.

"Vom suspenda concertele pana suntem siguri ca Dan va putea canta. Trebuie sa avem certitudinea 100% ca se vor putea tine la cel mai inalt nivel", a declarat, duminica, Edi Petrosel.

El a precizat ca cele doua concerte se vor desfasura cel mai probabil in cursul anului 2013.

Pe 10 octombrie, intr-un comunicat de presa, trupa Holograf a anuntat ca a fost nevoita sa isi amane cele doua concerte "Cat de departe" care urmau sa aiba loc pe 22 si 23 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, din cauza unor probleme de sanatate ale solistului formatiei, Dan Bittman, care au fost insa rezolvate.

"Le multumesc tuturor care mi-au trimis mesaje de sustinere, insa nu este vorba de ceva foarte grav, iar problema s-a rezolvat cu succes. Ce-i drept, aceasta mica pauza o programasem dupa cele doua concerte de la Sala Palatului, insa planurile nu se potrivesc intotdeauna", a declarat, pe 10 octombrie, Dan Bittman.

Contactat la momentul respectiv de Mediafax, Edi Petrosel, tobosarul formatiei, a declarat ca Dan Bittman a fost operat in 3 octombrie, la Viena, iar operatia a fost una reusita.

"A fost operat la gat. I se obturase un canal, o vena si, pentru a nu fi in pericol de accident vascular, s-a operat. Operatia a reusit si el se simte bine acum, se odihneste. Are nevoie de o perioada de trei-patru saptamani de recuperare", a spus Edi Petrosel.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Dan Bitman, solistul de la Holograf, operat intr-o clinica din Viena.
Dan Bitman, solistul de la Holograf, operat intr-o clinica din Viena. "Am ajuns acasa si sunt bine"

Dan Bitman, solistul de la Holograf, a trecut cu bine de o interventie chirurgicala vasculara. Bittman a fost operat intr-o clinica din Viena, iar perioada de recuperare se anunta indelungata.

Dan Bittman canta in duet cu Vlad in
Dan Bittman canta in duet cu Vlad in "Pariu cu Viata". Vezi episodul integral pe Voyo.ro

Membrii trupei Holograf sunt invitati speciali in episodul de luni seara al serialului "Pariu cu viata". Ei vor canta pentru iubirea dintre Anca si Vlad.

Holograf pregateste fanilor un nou album. La concertul de lansare va aparea un invitat surpriza
Holograf pregateste fanilor un nou album. La concertul de lansare va aparea un invitat surpriza

De Dragobete, Holograf le face fanilor cadou un nou album. "Love Affair" va contine 11 piese. Una dintre ele este in colaborare cu celebra soprana Angela Gheorghiu.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.