HALLOWEEN 2014. Un artist plastic de la Hollywood, specializat in machiaje, are mare succes cu ... "sutienele de groaza"

31-10-2014 08:43


HALLOWEEN 2014. Un artist plastic specializat in machiaje de groaza la Hollywood si-a pune maestria in slujba acestei traditii... "de speriat". Exista insa si o latura mult mai gingasa a sarbatorii. O descoperim la un spital de copii din Kentucky.

HALLOWEEN 2014.  Kimi Bainter este artist plastic si are si diplome care sa ateste asta. Doar ca arta ei e un pic mai... ciudata: "Am facut ghiare, globi oculari, taieturi, rani."

Kimi s-a specializat in machiaje si deghizari speciale. Sau, acum ca a venit sezonul, costumatii de HALLOWEEN. Face mai ales sutiene... de groaza. I-a venit ideea cand a creat, in vara, un sutien - nu prea bine inteles - in cadrul unei campanii pentru prevenirea si tratarea cancerului la san. Asa ca s-a gandit ca, de HALLOWEEN 2014, poate fi in elementul sau.

CITITI SI: GOOGLE sarbatoreste Halloween-ul cu un nou DOODLE. Cum arata Ziua Vrajitoarelor in varianta GOOGLE DOODLE

"Pentru un singur sutien imi trebuie 6 sau 7 ore...", spune artistul. Le face din latex, bumbac, servetele, iar lista materiilor prime poate continua. Apoi le vopseste.

Creatiile sale sunt monstruase, dar foarte realiste. Kimi a studiat anatomia si carti medicale din pasiune, inca de cand era pe bancile scolii. A creat deja zeci de modele unice si mai are de facut cateva, care trebuie sa fie gata pana diseara.

CITITI SI: Restaurantele din Romania au meniuri speciale pentru Halloween. Ce contin "degetele de vrajitoare" si "supa de sange"

Toata America e cuprinsa de spiritul HALLOWEEN-ului. Chiar si o sectie de neonatologie dintr-un spital din Kentucky, Louisville. Cu complicitatea parintilor si a cadrelor medicale, cei mici - unii abia la prima saptmana de viata - au primit costume de cowboy, zane, albinute, fluturasi.. Ba chiar o fetita a fost deghizata intr-o ... briosa.

VIDEO PROTVPLUS.RO