“Visuri la Cheie” a schimbat primele destine. Casa sportivei Maria Moldoveanu a avut parte de prima transformare

30-10-2014 08:20


''Visuri la Cheie'', o emisiune care schimba destinele oamenilor mai putin norocosi a debutat miercuri seara la Pro TV.

Artisti dati uitarii, tineri eroi, sau oameni cu probleme de sanatate, toti au fost descoperiti de caravana condusa de Dragos Bucur.

Cu ochelari si casca de protectie, cu uneltele in mana, Dragos, alaturi de echipa sa, renoveaza in timp record locuintele unor oameni care au nevoie de ajutor. 

Dupa ce a strabatut Romania in lung si-n lat, caravana “Visuri la Cheie”, condusa de Dragos Bucur, a poposit in casele unor oameni valorosi, care i-au ajutat mereu pe cei din jur. Roata s-a intors, iar acum au ei nevoie de sprijin, pentru a trai in conditii decente.

Alina, Adela si Andrei sunt cei care, alaturi de Dragos, vor ajuta ca visurile sa devina realitate.

Echipa emisiunii “Visuri la Cheie” a mobilizat intreaga comunitate. Casele au fost transformate complet in camine calde si primitoare.

Impresionat de situatia in care traiesc oamenii pe care i-a intalnit, Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii, a contribuit la fiecare demers. A taiat, a daramat si a construit apoi lucruri uimitoare, de la sobe, la pereti, acoperisuri si garduri.

"Bucuria pe care o au oamenii astia in momentul in care vin si isi gasesc casa total refacuta si asta inseamna ca din momentul ala viata lor intra pe un alt fagas, face toti banii", a marturisit Dragos Bucur.

Maria Moldoveanu, mama a doi copii si fosta sportiva de performanta, practicanta a artelor martiale, a simtit pe propria piele cum suisurile si coborasurile vietii nu iarta pe nimeni. In episodul de aseara, a privit cum viata ei se schimba.

"O femeie care isi creste singura copiii, care a renuntat la tot ce inseamna oras, cariera, bani, pentru sanatatea uneia dintre fetite. E impresionant, nu poate sa nu te impresioneze asa ceva", a mai spus Dragos Bucur.

Munca acestei echipe nu se opreste aici. Caravana "Visuri la Cheie" continua sa cutreiere tara in cautare de povesti impresionante ce vor putea fi vazute in fiecare miercuri, de la ora 20:30, la ProTV.

VIDEO PROTVPLUS.RO