Fostul iubit al lui George Michael, reținut după un atac cu ciocanul pe străzile Londrei

Ultima actualizare: 18-08-2020 19:09
Fadi Fawaz

Fostul iubit al lui George Michael a distrus cu un ciocan mai multe mașini, în cartierul de est al Londrei. Fadi Fawaz a fost reținut de polițiști și acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, respectiv distrugere, posesie de armă albă și droguri.

În vârstă de 47 de ani, Fadi Fawaz a fost filmat în timp ce lovea cu ciocanul cu mașinile, vinerea trecută, de către oamenii din zonă, potrivit publicației online The Sun.

Bărbatul a fost recunoscut ca fiind fostul iubit al legendarului cântăreț, La momentul incidentului, era îmbrăcat într-o cămașă neîngrijită și avea în picioare șlapi.

Fadi Fawaz

Proprietarul uneia dintre mașinile avariate a povestit că a auzit zgomotele loviturilor și a ieșit să vadă ce se întâmplă, și l-a recunoscut pe bărbatul violent ca fiind fostul partener de viață al lui George Michael.

A fost eliberat sub control judiciar

În urma atacului cu ciocanul, care a avut loc din motive încă neelucidate, au fost avariate un autoturism Mercedes, un BMW și o Toyota Auris.

„Cu siguranță are nevoie de ajutor, familia lui George nu trebuia să-l lase în stradă. Părea că a dus-o foarte rău în ultima perioadă” și-a dat cu părerea Jeweller Kamal Hussain, deținătorul autoturismului Toyota.

Poliția nu i-a confirmat însă oficial identitatea bărbatului pus sub învinuire, oficialii instituției vorbind doar despre un „suspect” acuzat de comiterea infracțiunilor.

Oamenii legii au spus doar că au fost chemați la un apel de urgență „despre un bărbat care distruge mașinile cu un ciocan”.

Polițiștii au adăugat că un bărbat de 40 de ani a fost „luat în arest și ulterior eliberat sub control judiciar”.

Fadi Fawaz își căuta o locuință în zonă

Fadi Fawaz a fost văzut de locuitorii zonei căutând un loc unde să stea, arată sursa citată. În ultima perioadă, el locuia în hoteluri ieftine, după ce a fost dat afară din apartamentul deținut în Londra de George Michael. Artistul îl exclusese pe fostul său iubit din testament, întocmit pentru o avere de 97 de milioane de lire sterline.

Tocmai Fawaz a fost cel care l-a găsit mort pe George Michael ( 53 de ani ), în prima zi de Crăciun a anului 2016, la conacul acestuia din Goring, Berks.

Familia cântărețului s-a supărat apoi pe el, pentru că Fawaz a făcut publice mai multe fotografii cu George Michael decedat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO