Fiica modelului Cindy Crawford face furori în lumea modei la numai 16 ani


Ultimul update: Marti 10 Octombrie 2017 09:26
Data publicarii: Sambata 07 Octombrie 2017 19:37
Categorie: Stiri Mondene

Aşa mama, aşa fiică. Fata super-modelului Cindy Crawford face, la rândul ei, furori în lumea modei.

 

Tânăra de 16 ani are deja în palamares prezentări de modă la Milano, New York şi Paris şi chiar zilele trecute a urcat pe podium pentru Chanel. "Cred că era un pas inevitabil", spune faimoasa ei mama, acum în vârstă de 51 de ani.

Aplaudată din primul rând de celebra ei mamă, Kaia Gerber a deschis zilele trecute, la Paris, prezentarea celei mai noi colecții vestimentare Chanel.

Luna trecută, când a împlinit 16 ani, Kaia, fiica supermodelului Cindy Crawford, și-a făcut debutul la Săptămâna modei de la New York, unde a urcat pe podiumul de prezentare pentru Calvin Klein și pentru Marc Jacobs.

Kaia Gerber este probabil cel mai în vogă manechin al momentului. Toți marii designeri se bat s-o aibă în show-urile lor de modă. În septembrie, a defilat pentru Donatela Versace, la Milano.

Cindy Crawford: "Nici n-am știut că fiica mea este în acel show. Manechinele află dacă sunt chemate doar cu o zi sau două înainte. Când a aflat că participă, eu i-am spus: "Știi, nu-i așa, că și eu voi fi la Milano!". Iar ea m-a întrebat: "Ia stai, doar nu vom defila împreună?". I-am răspuns: "Nu, nici nu vreau asta, eu vreau să fiu alături de doamne de vârstă mea"."

Adică super-modele precum Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Carla Bruni, Helena Christensen, care s-au reunit pe podium la showul Versace, de la Milano. Cindy Crawford, acum în vârstă de 51 de ani, e mandră de fiica ei. Dar, ca orice mamă, își face griji.

Cindy Crawford: "Fiica mea tocmai și-a luat permisul de conducere. Sunt mai preocupată că se urcă la volan decât de faptul că a intrat în lumea modelingului. Ea chiar cunoaște ce înseamnă moda. Cred că acest pas era inevitabil. Aș fi vrut să mai stea deoparte un an sau doi. Dar are 16 ani. Și eu am început tot la vârsta aceasta."

În familie mai este un manechin, Presley Gerber, fiul de 18 ani al lui Cindy.

Cindy Crawford: "Pentru copiii mei, cel mai bun lucru este că eu șţiu foarte multe despre lumea modelingului. Cine ar putea să-i îndrume mai bine ca mine?"

Vedetă ucraineană, oprită pe aeroport din cauza pozei de paşaport
Prima defilare a Kaiei Gerber, fiica de 15 ani a supermodelului Cindy Crawford
În copilărie era batjocorită de colegi, acum este un top model de succes. Cum arată Ecaterina Lisina
VIDEO PROTVPLUS.RO