Din 16 februarie, va invitam la Ferma Vedetelor din insoritul Cipru. 12 concurenti sunt gata sa demonstreze ca sunt in stare sa traiasca intr-o ferma parasita de o jumatate de veac. Iulia Vantur si Nea Rata le vor da sarcini, sfaturi, dar si recompense.

Daca anul trecut, concurentii au ajuns in mijlocul padurii si au indurat un frig napraznic, acum 12 vedete vor trai aventura vietii lor in Cipru. Fara telefoane, internet, contact cu prietenii ori familia, concurentii vor avea dificila sarcina de a transforma o ferma parasita, sub atenta supraveghere a lui Nea Rata.

Nea Rata: "Vin acolo sa-i invat niste lucruri de agricultura: cum sa construiasca, cum sa produca, cum sa se intretina si cum sa se gospodareasca singuri intr-o ferma. Nu ma asculta, nu ia arginti si mancare de la negustori, ca in primul sezon."

Iulia Vantur: "Concurentii vor trebui sa se adapteze traditiilor de aici si sa aduca spiritul romanesc in Cipru. Vom vedea cum se vor descurca cu mulsul magaritelor, cu maslinii portocalii, sa faca agricultura specifica Ciprului."

Asadar, 12 vedete obisnuite sa doarma pana tarziu si sa-si petreaca ziua la cumparaturi sau la saloanele de infrumusetare vor fi nevoite sa se trezeasca dis de dimineata pentru a repara diverse lucruri, pentru a hrani animalele si pentru a cultiva pamantul.

Paul Ipate: "Nu am emotii, mai ales ca am crescut la tara, deci sunt obisnuit cu lucrurile astea, sa vad ce-mi mai aduc aminte din ele."

Lili Sandu: "Incerc sa ma gandesc ca e un scenariu de film, ca trebuie sa fiu acolo pentru ca sunt un agent sub acoperire si sa invat sa mulg o capra si sa sustrag informatii de la colegii mei, de ce nu?"