Ultimele pregătiri pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Ceremonia, pe 19 mai

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Începe numărătoarea inversă pentru cea mai așteptată nuntă regală din ultimii ani.

Mai sunt exact 50 de zile până când prințul Harry își va uni destinul cu logodnica lui, actrița Meghan Markle.

Este de așteptat ca nepoții mirelui, prințul George și prințesa Charlotte, să aibă roluri de seamă la cununia care va fi oficiată, pe 19 mai, la capela castelului Windsor.

Aripa "cea mai tânăra" a familiei regale va fi în centrul actiunii la cununia lui Harry cu Meghan. Ca si la nunta surorii ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, printul George, fiul ducesei, va primi, din nou, rolul de paj al mirelui. Iar surioara lui, Charlotte, in varsta de doi ani, va fi una dintre domnisoarele de onoare care presară petale de flori în calea însurățeilor.

Pe de alta parte, Harry va deveni, in curand, unchi pentru a treia oara. Si se speculeaza ca el si Meghan ar putea fi naşii de botez ai celui de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, William si Kate.

Pana una alta, nunta din 19 mai ramane evenimentul mult-asteptat. Daca marile decizii au fost deja luate, raman acele detalii care trebuie sa faca ziua nuntii una memorabila.

Anna McGregor, The Wedding Gallery: "Unde ar trebui să fie acum cu pregătirile Meghan și Harry? Ar trebui să fie deja stabilite lucrurile principale: meniul, aranjamentele florale, tortul miresei, formația cu muzica. Acum ar trebui să înceapă să se gândească la detalii, printre altele la alegerea vinurilor, cocktailurilor... Trebuie definitivate locurile de la mese..."

Ca orice mireasa, Meghan trebuie să strălucească în ziua cea mare, dar trebuie ferita, pe cât posibil, de stresul pe care îl presupune organizarea unei asemenea nunţi.

Anna McGregor, The Wedding Gallery: "Meghan va avea, cu siguranță, emoții atunci când va fi condusă la altar. Dar este o femeie puternică, capabilă și sunt sigură că se va descurca. Va fi o prezență grațioasă. Se va simți bine, cu sprijinul prietenilor și familiei, și se va bucura de cea mai magică zi din viața ei."

Cum s-a întamplat și cu Kate Middleton, Meghan va influenţa, probabil, stilul cununiilor viitoare.

Anna McGregor, The Wedding Gallery: "Membrii familiei regale sunt arbitri ai eleganței și așa au stat lucrurile de generații. Așa că, da, dictează tendințele pentru nunți, de la rochia pe care o va îmbrăca mireasa până la florile pe care le va purta."

Așa ca planificatorii de nunți sunt pregatiti sa observe fiecare amanunt.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO