Eveniment neașteptat în Familia Regală. Nepotul reginei Elisabeta a II-a divorțează


Ultimul update: Marti 18 Februarie 2020 13:07
Data publicarii: Marti 18 Februarie 2020 10:15
Categorie: Stiri Mondene
divort nepotul reginei elizabeth II

Nepotul reginei Elizabeth a II-a, David Armstrong-Jones, a anunţat luni prin intermediul unui purtător de cuvânt că va divorţa.

Este vorba despre al doilea membru al familiei regale britanice, care traversează o perioadă tumultuoasă, ce face un astfel de anunţ în mai puţin de o săptămână.

"Contele şi contesa de Snowdon au convenit în mod amiabil că mariajul lor s-a terminat şi că trebuie să divorţeze", a declarat purtătorul de cuvânt al cuplului. "Ei solicită presei să le respecte viaţa intimă şi pe cea a familiei lor", potrivit AFP.

Fiul prinţesei Margaret, sora reginei care a murit, este al 21-lea în ordinea succesiunii la tronul britanic şi primul care nu este un descendent al reginei Elizabeth. Acest fabricant de mobilă în vârstă de 58 de ani, fost preşedinte al casei de vânzări Christie's, s-a căsătorit cu Serena, 49 de ani, în 1993. Cuplul are doi copii: Charles, 20 de ani, şi Margarita, 17 ani.

Săptămâna trecută, cel mai mare nepot al reginei, Peter Phillips, şi soţia sa, canadiana Autumn, şi-au anunţat divorţul. Ei au precizat că vor împărţi custodia celor două fiice şi vor locui în continuare în Gloucestershire, în sud-vestul Angliei.

Cele două anunţuri vin la câteva săptămâni după Megxit, când prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au renunţat la statutul din familia regală şi s-au instalat în Canada.

Vine şi ca urmare a disgraţiei în care a căzut prinţul Andrew, al doilea fiu al suveranei, care a fost nevoit să renunţe la viaţa publică din cauza legăturilor sale cu omul de afaceri Jeffrey Epstein, acuzat că a exploatat minore timp de mai mulţi ani şi care s-a sinucis în închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO