Enrique Iglesias si Romeo Santos, marii castigatori ai premiilor Billboard latino. Jennifer Lopez a ridicat sala in picioare

Ultima actualizare: 05-05-2015 07:02

Cele mai mari vedete ale muzicii latino si-au incantat fanii la Gala Billboard, desfasurata la Miami. Enrique Iglesias si Romeo Santos au fost marii castigatori ai serii, cu noua, respectiv zece trofee.

Li s-au alaturat Carlos Santana si Marc Anthony, insa cea mai comentata a fost Jennifer Lopez. Artista a cantat cele mai frumoase melodii ale Selenei, o regretata cantareata latino.

Albumul "Sex and Love" si melodia "Bailando" i-au adus lui Ebrique Iglesias cele mai importante trofee ale serii, inclusiv pentru "Artistul solo al anului": "Tuturor fanilor mei, multe, multe, multe multumiri! Va iubesc!".

Vine tare din urma Romeo Santos, un artist de 33 de ani care a avut in trei ani sapte melodii pe locul 1 in topurile latino.

La capitolul cel mai bun debut, fanii si specialistii genului l-au preferat pe columbianul J Baldvin, devenit celebru cu hitul "Tranquila".

Veteranul Carlos Santana a fost si el recompensat pentru activitatea sa umanitara. A urcat pe scena impreuna cu Juanes, pentru a interpreta celebra melodie "Black Magic Woman".

Diva Jennifer Lopez a fost cea care a ridicat sala in picioare. Cantareata a sustinut un recital emotionant, cu cele mai frumoase melodii ale regretatei cantarete Selena, o vedeta a genului Tejano. Aceasta a fost ucisa de o admiratoare, acum 20 de ani, iar Jennifer Lopez a interpretat-o in filmul Selena, in 1997.

Despre Jennifer se spune si ca ar urma sa se casatoreasca.. pentru a patra oara, cu dansatorul ei, Casper Smart, cu 22 de ani mai tanar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO