Două nemțoaice au făcut show la bară, la ”Românii au talent”. Andi Moisescu: ”Uimitor!”

30-03-2019 14:41


Două tinere din Germania au făcut un show senzațional pe scena emisiunii ”Românii au talent”, difuzată vineri seara la PRO TV.

Ele se numesc Vienna și Sina și au format recent trupa ”Duo Sienna” după ce au fost colege la Școala Națională de Arte Acrobatice din Berlin.

Duo Sienna și-a demonstrat talentele pentru prima dată la un concurs de talente, iar acest lucru s-a întâmplat în România! Iar publicul și jurații au fost extrem de impresionați.

Florin Călinescu: ”Ce am văzut a fost aproape de perfecțiune. Evident, o treabă nemțească.”

Andi Moisescu:Berlin rămâne Berlin. Reprezentație incredibilă. Uimitor! Voi sunteți uimitoare. Iar acesta este de fapt dansul la bară, pentru că am văzut și alte reprezentații, dar acesta este de fapt adevăratul dans la bară.”

Mihai Petre: ”A fost un vis devenit realitate. Pot să spun DA pentru două femei în același timp.”

Cea de-a 8-a ediție a sezonului 9 ”Românii au talent” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public!

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 15.6 puncte de rating și 44.3% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 12.5% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 3.1 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 21:20, peste 3.8 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Copii extrem de talentați, tineri hotărâți și plini de entuziasm și concurenți trecuți de prima tinerețe, dar care nu au renunțat niciodată la visurile lor, au urcat pe scena talentului și au făcut un spectacol extraordinar.

Aceștia au prezentat momente de canto, breakdance, gimnastică, dans contemporan, rap, actorie, arte marțiale, beatbox și acrobație la bară și au primit ropote de aplauze din partea publicului.

În urma reprezentațiilor din cea de-a opta ediție ”Românii au talent”, cei care au primit 3 sau 4 DA din partea juraților sunt: Micii chitariști, Burning souls crew, Iosif Pușchiță, Trupa Eden, Vittorio Colombo, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Eliza Dan și Tanabay Tokgoz, Alexandru Badea, Irina Loghin, Ramona Suliță, Fedor Polyanskiy și Dina Ahmetgareeva, Lotul sportiv al Federației Române de karate kyokushin, Erik Tudoran și Duo Sienna.

Sezonul #9suprem continuă vinerea viitoare, de la 20:30, cu o nouă ediție plină de momente fantastice!

Ediția ”Românii au talent” de vineri seara este disponibilă integral pe protvplus.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO