De ce a început Keanu Reeves să producă filme. "Ce faci dacă îţi pierzi familia?"

Ultima actualizare: 13-01-2019 10:01

Keanu Reeves revine pe marile ecrane într-un thriller SF de natură să ridice probleme de etică într-o lume în care tehnologia şterge graniţele dintre posibil şi imposibil.

În vârstă de 54 de ani, actorul a şi finanţat producţia filmului. El spune că a devenit și producător ca să poată să facă pelicule mai altfel.

În filmul "Replicas", Keanu Reeves joacă rolul unui om de stiintă care face cercetări în domeniul transferului constiintei umane în corpuri sintetice. O tragedie personală îl pune în faţa unei alegeri extreme.

Keanu Reeves, actor: "Ce faci dacă îţi pierzi familia şi tu eşti un om de ştiinţă care poate să-i aducă înapoi? Tu ce ai face? Cum ai gestiona aceste ocazii şi situaţii pe care poate alţii le-ar considera lipsite de morală sau etică?"

Incapabil să accepte pierderea, personajul său decide să-si cloneze sotia si copiii morti într-un accident. Si reuseste acest lucru cu ajutorul unui prieten si al tehnologiei companiei pentru care lucrează. Dar lucrurile se complică atunci când este descoperit si începe o nouă luptă - de aceasta data pentru salvarea clonelor - pentru ca atât compania, cât si autoritătile le vor.

Pelicula a debutat în acest weekend în cinematografele americane. Data premierei în România nu este cunoscută deocamdată.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO