David Guetta organizează concerte online. Când va putea fi urmărit de români

Ultima actualizare: 29-05-2020 09:52

Cunoscutul DJ David Guetta s-a adaptat noilor condiții și nu mai susține concerte pe stadioane sau pe plaje, ci pe internet. Iar fanii dansează din camerele lor și îi transmit mesaje pe rețelele sociale.

De curând, artistul a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru cei afectați de COVID-19 și a susținut un show pe acoperișul unui bloc din Miami.

David Guetta, artist: „Mi-am dorit să simt ca și cum aș avea un public, mi-a plăcut ideea acestui concert în mijlocul blocurilor turn, cu oameni care asistă de la balcoane, și a fost pur și simplu uimitor. Vestea cea mai bună e că am strâns peste 750.000 de dolari. Mulțumită acestui lucru, avem posibilitatea să repetăm concertul în New York City."

Fanii artistului francez, dar nu numai, pot dona bani în contul mai multor organizații caritabile din Statele Unite și Franța, însă și pentru Organizația Mondială a Sănătătii.

David Guetta,artist: „De asemenea, am interacționat cu oamenii pe Zoom. Și mi s-a părut foarte tare. Puteam vedea copiii dansând acasă. Îi puteam vedea pe toți cum au micile lor petreceri. Puteam interacționa cu ei. Unii îmi scriau mesaje, iar eu răspundeam. A fost chiar tare. Pare mult mai real. Pare mai mult că suntem oameni de spectacol, asta facem noi.”

În perioada de carantină, DJ-ul a avut activitate intensă și a compus noi melodii. În plus, se gândește deja la colaborări cu alți artiști.

David Guetta, artist: „Nu cu mulți. Am simțit întotdeauna ceva pentru Adele și sper că într-o zi să se întâmple (să cânt cu ea). Îmi plac artiștii care au suflet. De aceea sunt așa - probabil Sia este artistul meu favorit. Am cântat "Titanium" împreună și această este o înregistrare care ne-a schimbat viețile.”

 

Următorul concert al lui David Guetta va fi la New York, dar deocamdată locul în care va fi organizat este ținut secret. Spectacolul va putea fi urmărit în direct pe 31 mai, începând cu ora 2 noaptea, ora României.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO