David Guetta organizează concerte online. Când va putea fi urmărit de români

29-05-2020 09:24


Cunoscutul DJ David Guetta s-a adaptat noilor condiții și nu mai susține concerte pe stadioane sau pe plaje, ci pe internet. Iar fanii dansează din camerele lor și îi transmit mesaje pe rețelele sociale.

De curând, artistul a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru cei afectați de COVID-19 și a susținut un show pe acoperișul unui bloc din Miami.

David Guetta, artist: „Mi-am dorit să simt ca și cum aș avea un public, mi-a plăcut ideea acestui concert în mijlocul blocurilor turn, cu oameni care asistă de la balcoane, și a fost pur și simplu uimitor. Vestea cea mai bună e că am strâns peste 750.000 de dolari. Mulțumită acestui lucru, avem posibilitatea să repetăm concertul în New York City."

Fanii artistului francez, dar nu numai, pot dona bani în contul mai multor organizații caritabile din Statele Unite și Franța, însă și pentru Organizația Mondială a Sănătătii.

David Guetta,artist: „De asemenea, am interacționat cu oamenii pe Zoom. Și mi s-a părut foarte tare. Puteam vedea copiii dansând acasă. Îi puteam vedea pe toți cum au micile lor petreceri. Puteam interacționa cu ei. Unii îmi scriau mesaje, iar eu răspundeam. A fost chiar tare. Pare mult mai real. Pare mai mult că suntem oameni de spectacol, asta facem noi.”

În perioada de carantină, DJ-ul a avut activitate intensă și a compus noi melodii. În plus, se gândește deja la colaborări cu alți artiști.

David Guetta, artist: „Nu cu mulți. Am simțit întotdeauna ceva pentru Adele și sper că într-o zi să se întâmple (să cânt cu ea). Îmi plac artiștii care au suflet. De aceea sunt așa - probabil Sia este artistul meu favorit. Am cântat "Titanium" împreună și această este o înregistrare care ne-a schimbat viețile.”

 

Următorul concert al lui David Guetta va fi la New York, dar deocamdată locul în care va fi organizat este ținut secret. Spectacolul va putea fi urmărit în direct pe 31 mai, începând cu ora 2 noaptea, ora României.

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57