Conducerea Orchestrei din Toronto a demisionat în urma unui scandal


Ultimul update: Luni 11 Septembrie 2017 15:56
Data publicarii: Sambata 26 August 2017 13:46
Categorie: Stiri Mondene
Orchestra

Orchestra din Toronto ar putea fi închisă, după ce conducerea sa i-a cerut uneia dintre interprete să poarte haine care să-i ascundă kilogramele în plus.

Orchestra Sherwood Cadwell a cerut solistelor care nu sunt slabe să îmbrace rochii largi, mascând astfel kilogramele în plus.

Mulți cântăreți și-au exprimat nemulțumirea față de mesajul conducerii orchestrei. În cele din urmă, reprezentanții acesteia și-a cerut scuze și au declarat că demisionează, spunându-le cântăreților că orchestra nu va mai primi finanțare.

Totul a început cu declarația publică a cântăreței Victoria Leone, în vârstă de 23 de ani, care susține că a primit un e-mail de la Sheraton Cadwell Orchestras, care a lăsat-o fără cuvinte.

"Deși aproape toți vocaliștii noștri sunt slabi, acesta este modul în care ne-am dori să arate soliștii noștri, numai doi nu s-au conformat. Drept urmare, speram ca ei să se abțină să îmbrace rochii mulate și să poarte în schimb rochii vaporoase”, se arată în mesajul postat de artistă, citat de BBC.

În respectivul mesaj, vizați ar fi fost numai vocaliștii și nu instrumentiștii întrucât aceștia ocupă un loc secund.

Solista Leone a cântat cu orchestra o singură dată, în calitate de voluntară, în cadrul unui festival de stradă local.

În încheierea mesajului, semnat de „conducere”, aceștia au adăugat că pe viitor vor fi angajate numai femei „slabe”, citează BBC.

După ce postarea femeii a devenit publică, mai mulți artiști și-au manifestat nemulțumirea față de decizia conducerii de-a închide activitatea orchestrei.

"Ne cerem sincere scuze pentru orice stânjenire, hărțuire pe care ați putea-o avea din partea reprezentanților mass-media sau a altor indivizi, partide ca urmare a unor afirmații greșite, malițioase și intenții extrem de negative, distructive, rele", se arată în mesajul conducerii, notează BBC.

 

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO