”Invazie” a ”Umblătorilor Albi” la metroul din Moscova

26-08-2017 08:48


Metroul din Moscova mizează pe succesul uriaş al serialului Urzeala Tronurilor pentru a câştigă bunăvoinţa ruşilor care folosesc transportul subteran.

 

După ce luna trecută în mai multe staţii a fost difuzat primul episod al sezonului final, acum, călătorii au avut surpriză unei ... invazii a ”Umblătorilor Albi”.

Câţiva actori, pe care machiajul şi costumele i-au făcut să semene leit cu nişte soldaţi ai armatei "Umblătorilor Albi", şi-au făcut apariţia pe peroane şi s-au urcat în vagoane.

Cu toată înfăţişarea lor de speriat, a fost o invazie paşnică, în unele dintre staţiile istorice ale metroului moscovit. Fanii epopeei Urzeala tronurilor, cu un succes cu adevărat planetar, au recunoscut imediat personajele, un fel de zombi. 

Actorii au avut o zi grea. S-au lăsat întâi în seama unui artist profesionist. Apoi, au făcut sute de poze cu fanii sau simplii curioşi. ”Umblătorilor Albi” inceraca să le ţină piept soldaţii numiţi Crow, din Rondul de Noapte, un ordin militar care apară o colosală fortificaţie, Zidul.

Acesta "invazie" inspirată din Urzeala Tronurilor face parte dintr-o campanie mai amplă a metroului moscovit, care urmăreşte să câştige simpatia călătorilor, dar şi să se poziţioneze că parte a peisajului cultural în capitală rusă. În urmă cu câteva luni, una din staţiile renumite a fost scenă unei reprezentaţii de balet.

VIDEO PROTVPLUS.RO