Chilotei de vedeta. Topul aparitiilor cu lenjeria intima la vedere

17-06-2010 00:00


Britney Spears

Campioane la aparitiile cu bikinii la vedere sunt de departe Britney Spears si Paris Hilton. Cele doua blonde ne-au aratat de atatea ori chiloteii incat ele nu mai reusesc sa surprinda decat atunci cand renunta de tot la lenjerie.

Pentru Britney Spears a devenit o obisnuita ba sa ne arate sfarcurile, ba chiloteii colorati. Unde mai pui ca de cateva ori a renuntat de tot la bikini, facandu-le o bucurie paparazzilor care sunt mereu pe urmele ei.

Nici Paris Hilton nu e straina de asemenea aparitii spectaculoare. Fie ca se distreaza atat de bine in club incat uita cat de scurta e rochita, fie coboara din masina si nu-si tine picioarele suficient de apropiate, cert e ca mostenitoarea Hilton n-are nicio jena sa-si arate chilotii in public. Nici ea nu mai stie de cate ori i-a urcat fusta cam mult pe solduri sau a fost luata de vant!

Daca in trecut era ceva mai cumintica la capitolul vestimentatie, in ultima vreme Katy Perry pare sa aiba un nou slogan: "Cat mai des cu zonele intime la vedere".

Pe lista vedetelor care ne-au aratat cam ce fel de chilotei de firma poarta se afla si starleta Victoria Silvstedt, Dasha Astafieva, Pamela Anderson, Cheryl Cole, Sienna Miller si Amy Winehouse.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO