MASTERCHEF, SEZONUL 5. Cine sunt cei doi concurenti care au fost eliminati, dupa "Cutia misterelor" si "Testul sub presiune"

14-10-2014 08:27


Masterchef

Iluzii, lacrimi, sperante si emotii! Acestea au fost ingredientele editiei Masterchef de luni seara. Cei 24 de concurenti, care au trecut de focurile preselectiilor, au gatit pentru prima data in bucataria competitiei.

Au facut cunostinta cu deja celebra cutie a misterelor, dar au vazut si ce inseamna sa ajungi la testul sub presiune. Totul pentru ca la finalul primei zile in bucataria Masterchef, doi dintre aspirantii la titlul de castigator sa lase sortul castigat cu greu si plece acasa.

Prima pagina a jurnalului a fost scrisa printre lacrimi. Concurentii au fost nevoiti sa isi aminteasca de persoanele dragi, de preparatele care ii leaga de acestea, apoi sa gateasca acel fel de mancare. Dupa 60 de minute, juratii au ales cele mai neinspirate farfurii. Apoi, chefii au gustat trei preparate pe care le-au considerat a fi cele mai bune. Siserman a pregatit creveti cu piure de mazare si a reusit sa-si castige imunitatea, dar si un avantaj in fata celorlalti la urmatoarea proba.

Siserman a decis ce preparat trebuie sa reproduca fiecare concurent. Tensiunea s-a dovedit a fi insa mult prea mare pentru Gianni, care a cerut sa plece acasa. Dupa ce au gatit, Tudor si Lambrino s-au ales cu sortul de capitan de echipa, in timp ce Cristina, Cosmin si Izabela au ajuns la testul sub presiune. Iar clatitele au facut diferenta intre cei trei. La final, Cosmina a fost nevoita sa lase sortul.

Marti seara, de la 20.30, la PRO TV, concurentii de la Masterchef vor avea parte de prima proba in aer liber.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO