Locuieste pe strada si mananca din gunoi, insa mama lui vitrega e celebra la Hollywood. Cine e tanarul din imagine

13-10-2014 15:16


Jess Brolin

Il cheama Jess Brolin si este fiul vitreg al Barbrei Streisand. Desi casa in care locuieste familia lui, faimoasa la Hollywood, valoreaza aproape 500 de milioane de dolari, el traieste pe strazi.

Jess Brolin isi petrece zilele pe bancile din orasul californian Ojai si cautand prin gunoi. In 2011 fiul vitreg al Barbrei Streisand a ramas pe strazi, dupa ce a pierdut apartamentul inchiriat cu 800 de dolari pe luna. In varsta de 41 de ani, dorme acum pe unde apuca, insa nu foarte departe de resedinta super-luxoasa a familiei lui.

Jess, fiul biologic al lui James Brolin, recasatorit cu Barbra Streisand, a mostenit in 1995 o avere impresionanta. Si asta dupa ce mama biologica a acestuia, Jane Cameron Agee, a murit intr-un accident de masina.

Pana sa ajunga obez si la sapa de lemn, Jess a trait intr-o rulota.

"Doarme cateodata pe camp, in spatele unor magazine, practic, oriunde poate. E foarte frig noaptea, din moment ce suntem intr-o vale. Este o situatie sfasietoare", a spus o sursa citata de dailymail.co.uk.

Un purtator de cuvant al familiei lui Brolin a declat ca au facut tot ce le-a stat in putinta sa-l ajute pe barbat: "I-am oferit ajutor si suport si continuam sa facem lucrul asta. Il iubim foarte mult si ne dorim numai bine pentru el".

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO